Haberler

TOÇEV Çocukları Madame Tussauds İstanbul'da!

250 yıllık tarihe sahip, dünyanın en ünlü balmumu müzesi Madame Tussauds, İstanbul'da Grand Pera binası içerisindeki merkezi'nde TOÇEV öğrencilerini misafir etti.

Madame Tussauds ekibinin rehberliğinde yıldızlarla bir araya gelen çocuklar, hem farklı coğrafyalardan bilim, tarih, sanat, spor, sinema gibi farklı dallarda pek çok ünlü ismi yakından tanıma imkanı buldu, hem de bu isimlerin balmumu figürleriyle yan yana gelerek eğlenceli vakit geçirdi.
Madame Tussauds İstanbul, ünlü seyahat bloğu Yol Aşkı ve The House Cafe işbirliğiyle, TOÇEV öğrencileri için düzenlenen özel etkinlikte çocuklara ev sahipliği yaptı. Çocuklar, ziyaret sırasında Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Mevlana gibi tarihi figürler hakkında bilgi alırken Mozart'ın piyanosunda kendi müziklerini çalıp, Yaşar Kemal'in koltuğunda yazar ile karşı karşıya geldiler. Adile Naşit'ten Barış Manço'ya; Shrek'ten Hollywood yıldızlarına pek çok ünlü ismi bir arada ve yakından görme imkanı bulan çocuklar yıldızlara dokunmanın heyecanını yaşadı.
İstiklal Caddesi'nde Grand Pera binası içerisinde ziyaretçilerini ağırlayan Madame Tussauds İstanbul'da eğlenceli olduğu kadar eğitici bir gezi ile keyifli vakit geçiren çocuklar; gezinin ardından yine aynı binada yer alan The House Cafe'de kendilerine özel olarak düzenlenen yemekte ünlü seyahat bloğu Yol Aşkı ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı yakaladı. Dekorasyonundan menüsüne kadar pek çok detayla, diğer The House Cafe şubelerinden ayrışan Grand Pera şubesinde vakit geçiren çocuklar; mekanın tarihi ambiyansı ve mekanın içinde yer alan taş fırınıyla da farklı bir The House Cafe deneyimi yaşamış oldular. TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu'nun katkılarından dolayı Yol Aşkı Blog Yöneticisi Hakan Dursun'a bir teşekkür sertifikası takdim ettiği etkinlikte çocuklar, Beyoğlu'nun mistik atmosferinde gün boyunca keyifli vakit geçirdiler.




Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Madame Tussauds İstanbul Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title