Haberler

"Gerekli Hazırlıkları Yapıp, En İyi Şekilde Savunmamızı Yapacağız"

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'a verilen 3 maç seyircisiz oynama ve 100 bin avro para cezasına itirazda bulunacaklarını söyledi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Özyer, Galatasaray Liv Hospital'ın Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı ile yaptığı maçtan önce çıkan olaylar nedeniyle verilen cezanın dosyasının akşam saatlerinde kendilerine ulaştığını belirtti.

Özyer, "Bize 35 sayfalık bir dosya geldi. İlk bakışta dosyada birtakım eksiklik ve yanlışlıkların olduğunu düşünüyorum. Yarın yönetim kurulu üyelerimiz ve avukatlarımızla değerlendirme yapıp, gerekli açıklamada bulanacağız. Savunma için 10 günlük bir süreç var. Bu sürede gerekli hazırlıkları yapıp, en iyi şekilde savunmamızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma öncesinde çıkan olaylarda aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Sırp taraftar Marko İvkovic kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayların ardından gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklanmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Liv Hospital Murat Özyer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title