Haberler

Thy- Anadolu Jet'ten Erzincan'a Yeni Yıl Sürprizi

AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, yeni yılda Erzincan-Ankara uçak seferlerinde yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, yeni yılda Erzincan-Ankara uçak seferlerinde yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Bayram yaptığı açıklamada; "1 Ocak 2018 yılı itibariyle yapılan yeni düzenleme ile her gün Ankara'dan 23: 45'te Erzincan'a hareket eden THY - Anadolujet tarifeli uçak yatıya kalacak ve sabah 06: 05'te Erzincan'dan Ankara'ya hareket edecek. Bundan sonra hemşerilerimiz aynı gün içerisinde Ankara'ya gidip dönebilecekler. Çeşitli sebeplerle günü birlik seyahat etmek isteyen hemşerilerimiz işleri bitse dahi ertesi güne kadar kalmak suretiyle ancak seyahat edebiliyorlardı. Yapılan düzenleme ile halkımıza günü birlik seyahat imkanı sağlamıştır. Bundan sonra sabah Erzincan'dan Ankara'ya giden ve işlerini bitiren hemşerilerimizde, cenazesi olan hemşerilerimizde veya çeşitli sebeplerle gün içerisinde Ankara'dan Erzincan'a seyahat etmesi gereken hemşerilerimizde ertesi günü beklemek zorunda kalmayacaklar.

Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda İstanbul seferinde yaptığımız yatılı sefer düzenlemelerinden sonra Ankara seferinde de yapılan düzenlemenin hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a, THY ve Anadolujet Genel Müdürlerimize ve emeği geçen herkese hemşerilerim adına teşekkür ediyorum." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Serkan Bayram Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title