Haberler

Test sonuçlarını beklemeden İstanbul'dan ayrılan ailede koronavirüs tespit edildi

Güncelleme:

İstanbul'da koronavirüs testi yaptırdıktan sonra sonuçların çıkmasını beklemeden Kastamonu'nun İnebolu ilçesine gelen ailede Kovid-19 tespit edildi. Testi pozitif çıkan küçük kız hastanede tedavi altına alınırken, ailenin diğer fertleri ise evlerinde karantinaya alındı.

İstanbul'da koronavirüs testi yaptırdıktan sonra sonuçları beklemeden Kastamonu'ya gelen ailede koronavirüs tespit edildi.

İstanbul'da test yaptıran aile, sonuçların çıkmasını beklemeden Kastamonu'nun İnebolu ilçesine geldi. Ancak ailenin küçük kızının koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Bunun üzerine harekete geçen sağlık ekipleri, ailenin İnebolu'nun Şamoğlu köyünde olduklarını belirledi. Özel donanımlı sağlık ekipleri, 3 ambulansla köye giderek aileyi Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

EVLERİNDE KARANTİNA ALTINA ALINDILAR

Koronavirüs testi pozitif çıkan 10 yaşlarındaki çocuk ile anneannesi hastanede tedavi altına alınırken, ailenin diğer fertleri ise köye dönerek evlerinde karantina altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Kastamonu İstanbul İnebolu Haberler

500

Yorumlar (3)

şaşkın:

Nasıl bi milletiz anlamıyorum. Covidden şüpheleniyorsun test yaptırıyorsun bide gezmeye çıkıyorsun. herkes karşındakini düşünse hiç birşey yaşanmayacak bu kadar uğraşmak zorunda kalmayacağız. biraz vicdan biraz mantık yahu!

8
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Köy ayvayı yedi. Test neden uzun sürüyor sonuç almak acaba

3
0
yanıtYanıtla
Özge:

O 10 yaşında dedikleri kız benim ayrıca 14 yadındayım 10 yaşında değilim???? annem BEKLEMEK İSTEMEDİ BİZİ ZORLA KÖYE GÖTÜRDÜ YEMİN EDERİM of anne(!)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title