Haberler

Beylikdüzü Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Güncelleme:

CHP'den Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, görevi, seçimi kaybeden AK Partili eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun'dan devraldı.

30 Mart'ta yapılan seçimde CHP'den Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, görevi, seçimi kaybeden AK Parti'li eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun'dan devraldı.

AK Parti'li Yusuf Uzun'un isteği üzerine basına kapalı yapılan devir-teslim töreninin ardından, Beylikdüzü Belediyesi önünde kutlama gerçekleşti.

Kutlamaya, Yeni Başkan Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra, CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile Milletvekili Süleyman Çelebi de katıldı.

Andımız ve Nutuk'un okunmasıyla başlayan törende konuşan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, "Güzel bir tören, güzel bir buluşma. Güzelliğine yakışan bir buluşmayı bugün gerçekleştiriyoruz. Biz yalnız CHP'nin değil, bütün Beylikdüzü'nün başkanı olacağını söylemiştik. Bu da böyle olacak. Ondan da kuşkumuz yok" diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da, ilçe seçim kurullarındaki mücadelelerinin devam ettiğini belirterek, "Biz isterdik ki vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Oy verdikten sonra insanlar sinemaya gitsin, eşini dostunu ziyaret etsin. Zaten bizim oylarımız güvende, sorun olmaz diye düşünsünler. Arkadaşlar bu seçimde olmadı. Ama biz size öyle bir Türkiye vaat ediyoruz" dedi.

Beylikdüzü'nün yeni Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, "Görevi devraldığımız eski başkan Yusuf Uzun'a görev sürecindeki emeği için teşekkür ediyorum. Bu süreci en güzel ortamla tamamladık. Seçim sürecinde mümkün olduğu kadar sevgiyle, saygıyla, hata yapmadan, hep duam şuydu; bir kişinin bile burnu kanamasın diye dua ettim. Ne mutlu bana ki, hiç kimsenin burnu kanamadan seçim bitti. Projelerimiz hazır, defalarca anlattık. Göreceksiniz, bu kent çok güzel bir kent olacak. Ben bütün parti büyüklerim önünde söz veriyorum. Bütün eksiklerini tamamlayacağımız gibi, bu şehir İstanbul'un en iddialı ilçelerinden biri olacak. Hatta Şişli'yi de, Kadıköy'ü de geçecek. Ben sayenizde buradayım. Ben, bize çıkan oylarla değil, atılan bütün oylarla buradayım. Bütün oylar bizim. Bunu lütfen unutmayın" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından, İmamoğlu törene gelen vatandaşlarla tokalaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu Yusuf Uzun İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title