Haberler

Terör Saldırısında Yaralanan Askere Cep Telefonu Hediyesi

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca ilçesindeki terör saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Ali Karakoç'a cep telefonu hediye etti.

Vali Toprak, Gerki Tepe bölgesinde iş makinesiyle yapılan yol çalışması sırasında PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Karakoç'a, tedavi gördüğü Hakkari Devlet Hastanesinde ziyarette bulundu.

Karakoç ile bir süre sohbet eden Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkenin selameti için büyük mücadele verdiğini söyledi.

Mücadele sürerken sınır güvenliğinin sağlanması için modüler üs bölgeleri de kurulduğunu anlatan Toprak, şöyle konuştu:

"Bu sayede oralar askerlerimizin yaz kış kalabilecekleri hale getiriliyor. Tabii buraların ikmali için yol yapılması, su ve elektrik götürülmesi gerekiyor. Bütün kurumlarımız üs bölgelerimizin her türlü bayındırlık hizmetini yerine getirmeye çalışıyor. Bunun yanı sıra Mehmetçik'imiz de boş durmuyor. Gerek kendi araçları gerekse bizim teslim ettiğimiz araçlarla bu çalışmalara katkı sağlıyorlar."

Toprak, Uzman Çavuş Karakoç'un, yol yapım çalışmaları sırasında, hain teröristlerin kalleş saldırısına uğradığını ifade etti.

Çalışmada kullanılan iş makinesinin zırhlı olması nedeniyle Karakoç'un saldırıyı küçük yaralanmalarla atlattığını dile getiren Toprak, "Allah'a şükürler olsun. Fakat kendisini kurtarmakla beraber dünkü ziyaretimde telefonunu kurtaramadığını gördük. Biz de memleketi için gösterdiği fedakarlık, canını ortaya koyarak yaptığı bu hizmetine karşılık gelmemekle beraber, kendisine bir telefon hediye edeceğiz." dedi.

Vali Toprak, daha sonra Karakoç'a cep telefonu verdi. Karakoç ise ilgisinden dolayı Toprak'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Toprak Orhan Toprak Ali Karakoç Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title