Haberler

Tepkilerin Çığ Gibi Büyüdüğü Cemile Bayraktar Eleştirilere Sert Çıktı: Siz de Haddinizi Bileceksiniz

Güncelleme:

Kemal Sunal'a yaptığı eleştirilerle gündeme oturan Cemile Bayraktar'dan tartışma yaratacak bir twit daha geldi. Bayraktar, "Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri "sanat" adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız" dedi.

Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar Türkiye'nin en değerli sanatçılarından olan Kemal Sunal'ın yaptığı filmler için "Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük" diyerek büyük tepki toplamıştı. Toplumun her kesiminden Cemile Bayraktar'a ağır tepkiler gelmeye devam ediyor. Ünlü isimler de Kemal Sunal'ayapılan eleştiriye sosyal medya hesaplarından tepki paylaşımları yapmaya devam ediyor.

Tepkilerin Çığ Gibi Büyüdüğü Cemile Bayraktar Eleştirilere Sert Çıktı: Siz de Haddinizi Bileceksiniz

TEPKİLERE ALDIRIŞ ETMEDEN BİR PAYLAŞIM DAHA YAPTI

Olayın yankıları devam ederken Cemile Bayraktar'dan olay yaratacak bir twit daha geldi. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Bayraktar, twitter hesabı üzerinden "Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri "sanat" adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız? Çünkü herkes haddini bilecek..geçen hafta klipte hemşire kadınlar aşağılandığı için klip kaldırıldı,siz ne cüretle 30 yıl din adamlarına hakaret ettiniz" paylaşımını yaptı.

Tepkilerin Çığ Gibi Büyüdüğü Cemile Bayraktar Eleştirilere Sert Çıktı: Siz de Haddinizi Bileceksiniz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemile Bayraktar Kemal Sunal Yeni Şafak Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (582)

:

Cemile Bayraktar hanım. Sen ve senin gibiler tesettürle yüzünüz dahil bütün uzuvlarınızı örtü altında saklıyorsunuz. Şişmanlık, göbek, iri göğüs ve duba kalçalar kamuflaj vaziyette. Pek çoğunuzun bacakları erkeklerin bacaklarından daha feci halde(?). Yüzünüzde, özellikle gözlerinizde kalem, dudaklarınızda ruj var. Bu da benim gibi erkekleri fena tahrik ediyor. Şimdi sizin yüzünüzden ''göz zinası''işlemiş oluyorum. Peki, şimdi siz mi günahkarsınız, yoksa ben mi?Örtü altı zeka bu olsa geerek.

17
32
yanıtYanıtla
faruk ömer:

geri zekalı tipeee bak verdiğin cevaba bak odun kafa

yanıt1
yanıt1
ANTÎ SAPIK:

Tesettüre takılan ve yorum için isim dahi yazamiyacak kadar korkak ve ahlaksız adam, sen bizzat kendi ailendeki tüm bayanlara dahi ensest düşünceyle yaklaşacak noktada sapık birisin. Sen annenin, kızkardeşlerinin, teyzelerinin bedenlerinide sapıkça izlediğini itiraf efiyorsun. Sen sonunda travestide olursun

yanıt0
yanıt0
kys38:

Filmlerde Din adamlarının aşağılandığı başka bir ülke yoktur. Cemile hanım doğru bir noktaya değinmiş.

19
29
yanıtYanıtla
6060:

Hangi filminde gerçek cami imamını aşağılıyor, diğerleri zaten din adamı değil ki cep adamı, yağmur yağdıracağım diyen çakallar

yanıt3
yanıt2
KIZGIN:

Nasıl yoktur kardeşim. Bir tarafınızdan gerçek uydurup bunlara inanmayın. Cahil herifler sizi. . . Sen otur Southpark izle sen dinle nasıl dalga geçiliyor gör. Sonra bu ülkede çekildiğiniz düşün aynısının. Artık linç mi edersiniz tecavüz mü edersiniz taşlar mısınız o da senin hayal gücüne kalmış.

yanıt0
yanıt1
Adam:

Kadın haklı . Dağılın şimdi !

16
30
yanıtYanıtla
ATATÜRK:

Gün Gectikce ATATÜRKÜ dahada iyi anliyorum!!!!!!!!

26
18
yanıtYanıtla
Tc.coşkun:

Kemal sunal bizim dinimize hiç bir zaman hakaret etmedi dinimizi kullanıpda insanları kandıranlara yol gösterdi malasef bu kadında dinimizi kullanıp reklam yapıyor rahmetli hayatta olsaydı inanın bu kadını ateşini söndürmeye bile tenezül etmezdi

34
10
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Kadın doğru söylüyor yıllardır sanat kepazeliği adı altında müslümanlara saldırdılar milletin ahlakı ile oynadılar hep belden aşşağı laflar neyseki bu işin cehennemide var ama görüyorum çokta mezhebi geniş insanlarda varmış

11
30
yanıtYanıtla
Tüm 582 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title