Haberler

Tepetarla Parkı Şekilleniyor

Güncelleme:

Tepetarla Parkı git gide şekillenirken bölge halkı kurulan oyun gruplarından faydalanmaya başladı bile.

Kartepe Belediyesi tarafından Sarımeşe Tepetarla Mahallesi'nde yapılmakta olan park ve oyun alanındaki çalışmalar güzel havaların etkisiyle hızla ilerlemekte. Çevre düzenlemeleri ile peyzaj çalışmalarının devam ettiği Tepetarla Parkı git gide şekillenirken bölge halkı kurulan oyun gruplarından faydalanmaya başladı bile.

İlçe halkına yeni bir dinlence alanı kazandırmak için ekiplerini seferber eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Tepetarla Mahallesi'nde de 2700 metrekarelik alanda çalışma başlattı. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler toprak takviyesi ile zemini güçlendirdikleri alanda 24 x 12 metre ölçülerinde bir basketbol sahası yanında 150 metrekarelik alanda çift kuleli çocuk oyun grubu monte ederken 40 metrekarelik alanda oluşturduğu fitness aletlerinden oluşan spor alet alanı kurdular. Peyzaj çalışmaları yanında yürüyüş parkuru yanı sıra kamelya ve çeşme gibi sosyal donatılarla süslenecek Tepetarla Park Alanındaki çalışmalar güzel havaların etkisiyle hız kazandı.

Tepetarla Mahallesi'nde yapılan üst yapı düzenlemeleri, cami çevre düzenlemesi ve bilgi evi yapımı ardından park çalışmalarında da sona yaklaştıklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Park alanındaki çevre düzenlemeleri çerçevesinde yapılacak peyzaj çalışmaları ardından Tepetarla Mahallemizin değerini artıran hizmet sağanağımıza bir yenisini daha eklemiş olmaktan büyük mutluluk duymaktayız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Sarımeşe Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title