Haberler

Tepebaşı Güvenlik Görevlilerine Eğitim

Tepebaşı Belediyesi’nde çalışan özel güvenlik görevlilerine “Ateşli silahlar ve patlayıcı maddelere karşı alınacak güvenlik önlemleri” anlatıldı.

Tepebaşı Belediyesi'nde çalışan özel güvenlik görevlilerine "Ateşli silahlar ve patlayıcı maddelere karşı alınacak güvenlik önlemleri" anlatıldı.

Tepebaşı Belediyesi Güvenlik Müdürü Ali Akdemir tarafından verilen eğitim, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ile koordine edildi. Son dönemlerde meydana gelen patlayıcı madde düzenekleri ve canlı bomba eylemlerine karşı daha dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği anlatılırken, belediyeye gelen vatandaşlara, yol gösterme ve yardımcı olunması konularına da değinildi.

Ayrıca eğitimde, vatandaşların metal dedektöründen geçerken ya da çanta, koli gibi eşyaların x-ray cihazından geçirilmesi esnasında çok dikkatli olunması gerektiği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Akdemir Eskişehir Tepebaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title