Haberler

Temizlik görevlisi yolda bulduğu 50 bin lirayı sahibine teslim etti

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta temizlik görevlisi bir vatandaş, yolda bulduğu 50 bin lirayı polis aracılığıyla sahibine teslim etti. Parayı düşüren vatandaş ise temizlik görevlisine ve ailesine 1 yıllık ücretsiz seyahat hediye etmek istediğini söyledi.

Kahramanmaraş'in Dulkadiroğlu İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Vedat Gölcü, çalıştığı şirkete ait 250 bin lirayı yanına alarak borçlarını yatırmak için bankanın yolunu tuttu. Bu sırada paranın 50 bin lirasını düşüren yolcu durumu polis ekiplerine bildirdi. Aradan fazla zaman geçmeden Dulkadiroğlu Belediyesi'nde çevre temizliği görevini yapan Halil İbrahim Çınar, o sırada yerdeki 50 bin lirayı görerek hemen 155 hattından durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu parayı düşüren vatandaşa ulaşıldı. Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bir araya gelen parayı bulan temizlik görevlisi, parayı düşüren kişiye teslim etti.

"HEMEN POLİSİ ARADIM"

50 bin lirayı bulan Halil İbrahim Çınar, "Ben temizlik görevimi yaparken çöp konteynırının orada bir miktar para buldum ve hemen polisi aradım. O sırada sahibine parayı ulaştırmaya çalıştım. Burada da parayı sahibine teslim ediyoruz" dedi.

"1 YILLIK ÜCRETSİZ SEYAHAT HEDİYE ETMEK İSTİYORUM"

Parayı düşüren Vedat Gölcü ise, "Buradan arkadaşımızın ailesi ve akrabalarına 1 yıllık ücretsiz seyahat hediye etmek istiyorum. Bizler para bulunca duygulandık. Toplamda 250 bin liraydı ve duygulandık. Banka borçlarımız vardı. Arkadaşımıza teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Hisarcık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (34)

maho:

ben bu vatandaşın, gidip de yolculuk hediye etti diye hadi ben bi abi yolculuk hakkım vardı hediyeydi gezeyim diyeceğini sanmam. ufakta olsa bir miktar verseydin gönüllere derman olurdu saglık olsun. . . .

29
0
yanıtYanıtla
ref:

Ben olsam vermezdim büyük bir ihtimalle Allah gönderdi zor durumndaydım derdim n vermezdim verenede tuaf bakıyorum insan keriz diyesi geliyor belki cok kötü niyetliyim o yüzden

9
17
yanıtYanıtla
muhittin:

sen nasıl bir kralsın

yanıt3
yanıt0
TUĞBA:

Güzel kardeşim kötü niyetli niye olasın kendine öyle deme bence ama şunu söyleyim zor durumdasın diye Allah sana bir başkasının hakkını, parasını niye önüne çıkarsın. Çıkardıysa da bil ki imtihanındır. Her daim imtihandayız unutma. Hayırlı Günler dilerim

yanıt4
yanıt0
AFAROZ:

BÖYLELERİN PARASINI YEMEK HAKTIR. BÖYLE HIYAR BİRİNİN PARASI OLDUĞUNU BİLSE BELKİ DE PARAYI VERMEZDİ. ADAM SEYAHATI NE YAPSIN. Bİ GÜN ÇALIŞMASA AÇ KALAN TATİL Mİ YAPSIN. İŞTE O DA YETKİLİLER GİBİ YASAK ZAMANI SEYAHATTA KDV İNDİRİMİNE GİTMESİYLE AYNI KAFA AYNI MANTIK.

17
8
yanıtYanıtla
hasan:

demekki sen de bir gün yolda yüklü para bulsan sahibine vermiyeceksin para sahibinin bu insana bir hediye vermek istemesi gayet normal hediyeyi kabul edip etmemek ise parayı teslim edene kalmış sana ne lan sen kendi dürüst olmayacağını şimdiden beyan ederken başkasının hediyesi seni ne ilgilendirir buradan bile ucuz siyaset çıkaran zavallı bir mahluksun sen

yanıt2
yanıt2
AFAROZ:

HASAN İNŞALLAH SEN DE BİR GÜN PARANI DÜŞÜRÜRSÜN DE BEN DE KEMAL SUNAL''IN DEDİĞİ GİBİ GAZİNODA ÇATIR ÇATIR YERİM. :)) DEMEK İSTEDİĞİM YA VERMESİN YA DA DALGA GEÇER GİBİ HEDİYEDE BULUNMASIN. TROL OLMASAN GERÇEĞİ GÖRÜRDÜN. ANLAŞILAN SEYAHATTEKİ KDV İNDİRMİ SANA YARAMIŞ.

yanıt1
yanıt0
şakirrrrr:

Yahu seyahat ne nereye gidecek zaten salgın var al adamı götür markete kasaba manava daha çok hayır işlersin

24
0
yanıtYanıtla
adsız:

kesinlikle haklısınız

yanıt5
yanıt0
özgür:

bu adamın yolculuk yapacak durumu yok diyelimki şehir dışına çıktı ordaki masrafları kim karşılayacak ben olsam 5 bin tl verirdim

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title