Haberler

Vatandaşlar, temizlik görevlisinin yüzüne asit fırlatan adamı bayıltana kadar dövdü

Güncelleme:

İspanya'nın Malaga şehrinde temizlik görevlisi bir kadına önce yumruk atıp sonra yüzüne asit fırlatan adam, vatandaşlar tarafından bayıltılana kadar dövüldü. Olay anı, civarda bulunan bir vatandaş tarafından görüntülendi. Gözaltına alınan saldırganın soruşturması devam ediyor.

Malaga'nın La Palmilla adlı yıkık bir mahallesinde gerçekleşen olayda, Afrika kökenli olduğu belirtilen 31 yaşındaki adam, tartıştığı 55 yaşındaki temizlik görevlisi kadına önce saldırdı ardından yüzüne asit fırlattı. Yaşanan korkunç olaya şahit olan yaklaşık 10 kişilik grup, ellerine geçirdikleri malzemelerle cani adamı linç etmeye kalkıştı. Toplu saldırıdan kaçmaya çalışan adam, bir vatandaşın arabasıyla köşeye sıkıştırıldı. Olayın aile içi şiddet olduğunu düşünen vatandaşlar, saldırganı hareket edemeyecek hale getirene kadar dövdü.

Vatandaşlar, temizlik görevlisinin yüzüne asit fırlatan adamı bayıltana kadar dövdü

SALDIRGAN HIRSIZLIKTAN ARANIYORMUŞ

Yaşanan kavganın ihbar edilmesinin ardından olay yerine gelen polisler, saldırganı kelepçeleyip polis merkezine götürdü. Saldırıya uğrayan temizlik görevlisi kadın ise hastaneye kaldırıldıktan birkaç saat sonra taburcu edildi. Temizlik görevlisi kadına saldıran adamın, daha önce bir alışveriş merkezinde hırsızlık yaptığı gerekçesiyle arandığı belirtildi. Polis, sebebi bilinmeyen kavga ile ilgili soruşturma başlattı.

Vatandaşlar, temizlik görevlisinin yüzüne asit fırlatan adamı bayıltana kadar dövdü

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Afrika Malaga Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Sjnan:

O kadar yolu kacak deniz yoluyla geliyorlar sonrada jarni biraz doydugu zaman bu zenciler aziyorlar bunlari ulkelerinden baska hic bir ulkeye sokmayacaksin . Geleni hemen seni saaatte geri gonderecen. Olaylarda olmaz . Bunlar asla guven olmaz . Parayla insan eti bile yerler.

74
0
yanıtYanıtla
Sjnan:

Geldikleri lastik botla geri gonderecen bu afrikalilari

64
0
yanıtYanıtla
UYARI:

Yalnız Yunan sularından geçmesinler botları şişleyip batıryolar,

yanıt2
yanıt0
Murat:

Az bile yapmışlar. Hazır bayılmışken bunu da asitleselermiş.

54
0
yanıtYanıtla
Dragon:

Gerçek adalet bu. Mahkemeler vicdanları kızdırmak için elinden geleni yapar.

14
0
yanıtYanıtla
hamdi:

bizde olsa dayak yiyen adam kendisine dayak atanlardan adam başı 2. 500 tl tazminat alır, kendisi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırdı.

13
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Ben bundan sonra ispanyol vatandasligina gececegim, helal olsun ispanyollara iste adam bunlara denilir.

12
0
yanıtYanıtla
Xyz:

Bizde olsa polis gelip adamı kurtarırır, mahkemede adamdan özür diler, diğerlerinin hepsi içeri atılır.

11
0
yanıtYanıtla
ahmet:

helal olsun ispanyollara tebrik ederim. gücü yetenlerin zulm ettiği yurdumuzda adaletin içine edenlerde aynı şekilde dayak yesin ya Rabbim

10
0
yanıtYanıtla
osman abi:

AMİNNNN İNŞALLAH

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title