Haberler

Yoldaki lastiğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bolu'da, TEM Otoyolu'nun ortasındaki lastiğe çarpmamak için şerit değiştirdiği sırada başka bir otomobilin çarpması sonucu takla atan otomobildeki kadın sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında TEM Otoyolu Dörtdivan gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Berken Yılmaz idaresindeki 06 JSS 59 plakalı otomobil, yol ortasında bulunan lastiğe çarpmamak için şerit değiştiren Feyza Yatmaz yönetimindeki 78 BU 547 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yatmaz idaresindeki otomobil otoyolda defalarca takla attı. Talihsiz kadın ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilde sıkışan sürücü Feyza Yatmaz, ekipler tarafından düzeltilen araçtan çıkarıldı. Olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Yatmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yatmaz'ın cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazadan yaralı kurtulan Berken Yılmaz ise, ilk müdahalesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

"CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTIM"

Kazayı gören görgü tanığı sürücü, "Ben 300-400 metre gerideydim. Yolun ortasında lastik gördüm. Sonra otomobil sürücüsü lastiğe çarpmamak için sol şeride hamle yaptı. O esnada Mercedes'te olan vurdu. Ben Yaris'in takla attığını gördüm. Araç yan dönmüştü. Arabayı arkadaşlarla beraber düzelttik. O esnada bayanın cansız bedeniyle karşılaştım. Sonra uzaklaştım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (9)

erman:

Böyle birşey var mı kardeşim. Lastiğin gümlemiş ve parçalanmışsa çek sağa, yoldaki lastik parçalarını temizle, yoluna devam et. zamanında bende bu rahmetli bacı gibi az kalsın kaza yapacaktım. . .

7
0
yanıtYanıtla
Enginy:

Yolda lastiği gümleyen araç büyük araçtır gümledikten sonra 400 500 mt sonra durur o lastiği alması olanaksız kalır birde gece ise sahten alamaz arkadan gelen duyarlı insanların alması gerekiyor bizim toplumuzda ben geçtim arkadaki alsın mantığı olduğu sürece ne desen yazsan boş

yanıt0
yanıt0
vtnds:

karayolları uyuyor bence

5
0
yanıtYanıtla
TAYFUN:

NAKLİYE ARAÇLARININ MALİYETTEN KAÇMAK İÇİN KULLANDIĞI LASTİK KAPLAMALARI UZUN YOLA ÇIKAN BÜTÜN SÜRÜCÜLERİNİN BAŞINA BELA PATLAYAN LASTİĞİ YOLDAN KALDIRMA ZAHMETİNDE BİLE BULUNMADAN TERKEDİYORLAR ORAYI BAŞKASININ HAYATIYLA OYNUYORLAR . . . .

5
0
yanıtYanıtla
muro:

aynı olay düzce kaynaşlı otoyolunda yaşadım ben aynı duruma düşen 7. araçtım bnden önceki hiçkimse cesaret edip o yoldan kaplama lastik parçasını alamamış. ben hafif hasarla atlattım çok şükür ama karayollarının uyudugu kesin. ihbar olmayınca kımse kımsenin umrunda değil otoyolu insanlar rahat ve güvenli diye tercih ediyor ama maalesef durum ortada . bi can gitti allah rahmet eylesin

4
0
yanıtYanıtla
Hayri:

Allah rahmet eylesin.lütfen daha kontrollü arkayı sağı solu takipte ederek araç kullanalım.böyle yola basmayan emniyetsiz minik araçlarla şehir dışı ,otoban çıkmayalım.

0
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Gece vakti yol ortası koca kara lastikler büyük problem..16.00 da hava aydınlık ama kader işte...Rahmet olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yalçın:

O lastiğin bir hikayesi ve bir sorumlusu var, bu trafik kazası değil, muhtemelen ciddi bir ihmal var.

0
0
yanıtYanıtla
Uras:

yaa çok üzüldüm yahaaaa????eniştemin kardeşi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title