Haberler

    Telles Gremio ile Antrenmana Çıktı

    Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen oyuncu kulübü ile antrenmana çıktı.

    Galatasaray'a transfer olması beklenen ancak sarı kırzmılıların yabancı oyuncularını henüz kadrosundan çıkartamadığı için bir türlü imza aşamasına gelemediği Alex Telles, kulübü Gremio ile antrenmanlara başladı.

    Eurosport'ta yer alan habere göre İstanbul'a gelmek üzereyken transferinin gerçekleşmediğini öğrennen Alex Telles, kulübüne geri döndü.

    Gremio'nun Sportif Direktörü Rui Costa da dün yaptığı açıklamada "O bizim sözleşmeli futbolcumuz. Galatasaray transfer şartlarını karşılayamazsa bizimle kalır." ifadelerini kullanmıştı.

    GALATASARAY KULÜBÜNDEN CEVAP

    Galatasaray'ın resmi internet sitesinden konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Sarı kırmızılı kulüpten gelen açıklamada, "Gremio oyuncusu Alex Telles'in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde 'Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle' transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır. İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir "son tarih"in de bulunmadığının bilinmesini isteriz." ifadeleri yer aldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Alex Telles Galatasaray Eurosport İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title