Haberler

Xiaomi, Redmi K70 Ultra'yı tanıtmaya hazırlanıyor

Güncelleme:

Xiaomi'nin akıllı telefon işindeki çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Şirket, performans odaklı Redmi 70 serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Bu modelin Redmi K70 Ultra olduğu ve kullanıcıların cihazdan neler beklemesi gerektiğine dair detayların ortaya çıktığı belirtiliyor. Telefonun özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi hakkında bilgiler veriliyor.

Akıllı telefon işindeki çalışmalarını sürdüren Xiaomi, geçtiğimiz aylarda tanıttığı performans odaklı Redmi 70 serisine bir ekleme daha yapmaya hazırlanıyor. Bu telefonun son zamanlarda gündemden düşmeyen K70 Ultra olduğu biliniyor ve son gelen raporlar kullanıcıların cihazdan neler beklemesi gerektiğine dair önemli detayları gözler önüne seriyor. İşte Redmi K70 Ultra bilinen özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi!

Redmi K70 Ultra özellikleri ve tanıtım tarihi

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station, yaklaşan Redmi K70 Ultra modelinin temel özelliklerini gözler önüne serdi. Buna göre akıllı telefon 120W hızlarında şarj olabilen 5.500 mAh'lik bir bataryadan beslenecek. Bunun dışında kaynağın önceki sızıntıları cihazın 1.5K çözünürlüklü 8T LTPO OLED ekranla geleceğini gösteriyor.

Akıllı telefonda kullanılanacak işlemci MT6989 kod adlı MediaTek Dimensity 9300 olacak. 4 nm mimariyle üretilen yonga; 1x 3.25 GHz ARM Cortex-X4, 3x 2.85 GHz ARM Cortex-X4 ve 4x 2.0 GHz ARM Cortex-A720 çekirdeklerine ek olarak Immortalis-G720 MC12 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Redmi Turbo 3 lansman öncesi sızdı! İşte özellikleri ve tasarımı

Ürünle ilgili geçmiş söylentilere baktığımızda 24 GB'a kadar LPDDR5T RAM seçeneklerine sahip olacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama alanı bulunacak. Cihazın selefiyle benzer bir tanıtım çizelgesini benimsemesi söz konusu. Bu da eğer bir sürpriz olmazsa yaz aylarında tanıtılacağı anlamına geliyor. Bu iş için ağustos ayının uygun olduğunu belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Xiaomi Mobil Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title