Haberler

Xiaomi Redmi K70 Ultra Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Xiaomi, uygun fiyatlı akıllı telefonlarının yanı sıra amiral gemisi kataloğunu da güncel tutmaya devam ediyor. Yakında tanıtılacak olan Redmi K70 Ultra modelinin teknik özellikleri ortaya çıktı. Metal çerçeve ve cam arka kasa, MediaTek Dimensity 9300+ işlemci, 1.5K çözünürlüklü OLED ekran, 50 MP ana kamera, 120W hızlı şarj ve 5,500 mAh batarya gibi özelliklere sahip olan bu akıllı telefon, tüketicilerin beklentilerini karşılamaya aday.

Xiaomi, bir yandan uygun fiyatlı akıllı telefonlar çıkarıyorken, amiral gemisi kataloğunu da güncel tutmayı ihmal etmiyor. Bu kapsamda şirket, yakında yeni Redmi K70 Ultra modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Redmi K70 Ultra modelinin teknik özellikleri ortaya çıktı.

Beklenen Redmi K70 Ultra özellikleri

Kısa süre önce ortaya çıkan yeni detaylara göre Redmi K70 Ultra, metal çerçeve ve cam arka kasayla gelecek. Bununla birlikte MediaTek tarafından üretilen Dimensity 9300+ işlemcisinden güç alacak. Ayrıca 1.5K çözünürlüğe sahip OLED ekrana yer verecek.

24 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama alanıyla tüketicilerin karşısına çıkması beklenen akıllı telefon, 50 Megapiksel ana kameraya yer verecek. Bu kameraya ultra geniş açılı kamera ve makro sensör de eşlik edecek. Son olarak cihazın 120W hızlı şarjdan beslenen 5,500 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekeceği de sızan bilgiler arasında.

50 MP kamera, devasa batarya! vivo Y200i özellikleri ortaya çıktı!

Beklenen Redmi K70 Ultra özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikDetayİşlemci: MediaTek Dimensity 9300+Kamera: 50 megapiksel ana kamera + ultra geniş açılı + makro sensörEkran: OLED, 1.5K çözünürlükŞarj: 120W hızlı şarjGövde: Metal çerçeve, cam arkaRAM: 24 GB'a kadarDepolama: 1 TB'a kadarBatarya: 5,500 mAh

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Redmi K70 Ultra modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Xiaomi Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title