Haberler

Ubisoft, Escape From Tarkov tarzı bir Far Cry oyunu üzerinde çalışıyor

Güncelleme:

Ubisoft, Far Cry 7'den farklı olarak haritadan kaçma tabanlı bir nişancı oyunu olan ikinci bir Far Cry oyunu üzerinde çalışıyor. Project Maverick olarak bilinen bu proje, Alashnica'nın kurgusal Alaska arazisinde geçen haritadan kaçma odaklı bir nişancı oyununa dönüştü.

Ubisoft sessiz sedasız Far Cry 7'den farklı olarak haritadan kaçma tabanlı (Escape From Tarkov veya Hunt: Showdown tarzı) çok oyunculu bir nişancı oyunu olan ikinci bir Far Cry oyunu üzerinde çalışıyor. Project Maverick olarak bilinen bu proje, başlangıçta Talisker kod adıyla tasarlanan Far Cry 7'den ayrı olarak geliştiriliyor.

Escape From Tarkov tarzı çok oyunculu bir Far Cry oyunu gelecek

Insider Gaming'in özel haberine göre Project Maverick, geliştirilme sürecinde kapsam değişikliğine uğramış ve nihayetinde Alashnica'nın kurgusal Alaska arazisinde geçen haritadan kaçma odaklı bir nişancı oyununa dönüştü.

Oyunun kurgusu, oyuncuları özgürlük vaadiyle ikna etmek, ancak güvenme duygusunun nadir bir erdem olduğu kaotik bir arazinin ortasına bırakmak etrafında dönüyor.

Assassin's Creed Red ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı!

Project Maverick'te oyuncular, tipik Far Cry tarzında hayatta kalmak için gerekli malzemeleri bulmak için çevreyi temizlemek zorunda. Bu, deri için hayvan avlamayı, aletler için kimyasal madde tedarik etmeyi, tıbbi malzemeler için bitki toplamayı ve mühimmat için silah bileşenleri ve kovanları elde etmeyi içeriyor.

far cry yeni </p><p>

Önemli bir özellik olan Hideout, hem operasyonel üs hem de edinilen teçhizat, araçlar ve daha fazlası için güvenli bir depo görevi görüyor. Oyun solo bir deneyim sunarken, takım oyununa da olanak tanıyarak takım arkadaşlarının aynı Sığınağı ve ganimeti paylaşmasına da izin veriyor.

Sony'den oyun severlerin yüzünü güldürecek hamle geldi!

Oynanış döngüsü teçhizat edinme, seviye atlama ve doğrudan seviye atlama sistemine bağlı avantajlar edinme etrafında dönüyor. Oyuncular ilerlemek için oyun içi kontratları (meydan okumaları) tamamlamalı ve avantajlar kazanmalı.

Maverick, oyundaki permadeath ile yüksek riskli bir dinamik de taşıyor, yani oyuncular öldüklerinde teçhizat, avantajlar ve seviyeler dahil olmak üzere tüm ilerlemeyi kaybediyorlar. Ölünce elde kalan tek eşyalar Hideout'ta bıraktığınız eşyalar oluyor.

Vegas küresini Xbox'ın hemen ardından PlayStation devraldı: İşte muhteşem küre gösterisi!

Oyun endüstrisindeki çıkış zaman çizelgeleri potansiyel gecikmelere tabi olsa da Insider Gaming, Maverick'in Far Cry 7'den önce, potansiyel olarak Nisan 2025'te piyasaya sürülmesinin planlandığını ve 2024'ün ilk yarısında bir Alfa aşamasının öngörüldüğünü belirtiyor.

Ubisoft'un geçmiş zamanlama alışkanlıkları göz önüne alındığında, Maverick hakkında daha fazla bilgi yakında ortaya çıkabilir. Far Cry çok oyunculu oyunu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlarda paylaşın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Ubisoft Alaska Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title