Haberler

The Overlook Hotel ve The Shining

Uzun zamandır Warner Bros. tarafından çekilmesi planlanan The Overlook Hotel sanıldığı üzere Kubrick'in The Shining adlı filmi ile herhangi bir bağlantısı olmayacak.

The Overlook Hotel turkishplayer

Uzun zamandır Warner Bros. tarafından çekilmesi planlanan The Overlook Hotel sanıldığı üzere Kubrick'in The Shining adlı filmi ile herhangi bir bağlantısı olmayacak. Senaristliğini Glen Mazzara'nın yapacağı The Overlook Hotel'in yönetmenliğini ise Mark Romanek üstlenecek.

Stephen King'in romanından uyarlama olan The Shining günümüzde hala yürekleri hoplatan cinsten bir forma sahip. King, Warner Bros.'un bu film projesi için her ne kadar çok sıcak bakmasa da şunu iyi biliyoruz ki bunun sebebi herhangi bir mali sebepten ötürü değil tamamen romanın kendisinin başlı başına rahatsız olmasından geçiyor.

Film şu an yapım aşamasında ve ne zaman vizyona gireceğine dair elimizde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Bu haberin önümüzdeki günlerde daha da şekilleneceğini düşünmekteyiz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Stephen King Mark Romanek Warner Bros Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title