Haberler

T-Pain, GTA 6'nın geliştirilmesinde yer aldığını açıkladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı-söz yazarı T-Pain, Rockstar Games ile birlikte GTA 6'nın geliştirilmesinde aktif olarak yer aldığını duyurdu. T-Pain'in GTA 6'da çalışması nedeniyle GTA 5 RP katılımını bırakması istendi.

T-Pain olarak tanınan ünlü şarkıcı-söz yazarı Faheem Rashad Najm, Rockstar Games ile birlikte Grand Theft Auto VI'nın (GTA 6) geliştirilmesinde aktif olarak yer aldığını açıkladı. Bu açıklama, T-Pain'in geçtiğimiz Aralık ayında resmi olarak tanıtılan ve merakla beklenen devam oyununa katkıda bulunmaktan duyduğu heyecanı paylaştı.

T-Pain, GTA 6'da çalıştığı için GTA 5 RP katılımını bıraktı

T-Pain'in GTA 6 'nın geliştirilmesine katılımı beklenmedik bir sonuç doğurdu. Kendisinden Rockstar tarafından üçüncü taraf sunucularda faaliyet gösteren popüler bir GTA 5 rol yapma sunucusu olan NoPixel'deki rol yapma oyunlarına katılımını durdurması istendi.

Şarkıcı canlı yayın sırasında Rockstar Games'in çıkar çatışmalarıyla ilgili endişeler nedeniyle NoPixel'deki rol yapma faaliyetlerini durdurmasını istediğini açıkladı. T-Pain, Rockstar'ın kendisine birisinin albümünü yeniden kaydettiği ve daha fazla insanın yeni versiyonu dinlemeye başladığı bir senaryo sunduklarını belirterek, Rockstar'ın benzetmesini esprili bir şekilde anlattı.

Kült zombi filmi serisinin devamı geliyor!

T-Pain bu kısıtlamayı kabul etse de, Rockstar'ın daha sonra FiveM ve RedM gibi rol yapma sunucularından sorumlu modlama ekibiyle işbirliği yapmasını ironik buldu. Eğlendiğini ifade eden T-Pain, kendisine rol yapma oyunlarına katılamayacağının söylenmesine karşın Rockstar'ın bu tür deneyimleri mümkün kılanlarla işbirliği yapmasının bir paradoks olduğunu vurguladı.

T-Pain'in en popüler şarkılarından

Şarkıcı, GTA 6 'ya katkısının ayrıntılarına girmedi ve hayranlarını katılımının niteliği konusunda merakta bıraktı. Rockstar Games'ten T-Pain'in geliştirmedeki rolüne ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı.

T-Pain 2021'den beri NoPixel'in rol yapma topluluğunun aktif bir katılımcısıydı ve Rockstar Games'teki yeni rolü nedeniyle sunucuda yer almaması, hayranların yaklaşmakta olan GTA 6 'daki rol yapma unsurlarının potansiyel etkisi hakkında söylentiler çıkarmasına neden oldu.

Steam'de 9/10 puan alan oyun Epic Games'te ücretsiz oldu!

Devam oyunuyla ilgili ayrıntılar yetersiz kalırken, Rockstar ilk fragmanda tek oyunculu hikayeyi vurgulamayı seçti ve hayranları 2025 çıkış tarihi yaklaştıkça daha fazlasını öğrenmeye hevesli bıraktı. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Rockstar Games GTA 5 Ünlüler Müzik Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title