Haberler

    Sony Playstation 3'ün Toplam Satış Rakamı Açıklandı

    Sony PlayStation 4'ün gelmesine az bir zaman kala, PlayStation 3'ün rakamlarına birlikte bakalım.

    - Sony Computer Entertainment Inc. (SCE), piyasada yedinci yılına giren PlayStation 3 (PS3) bilgisayar eğlence sisteminin 2 Kasım 2013 tarihi itibarıyla dünya çapında 80 milyon birimlik satış rakamına ulaştığını açıkladı.

    PS3 için 4.332 adet oyun piyasaya sürüldü

    Tüm dünyadaki üçüncü parti geliştirici ve yayıncılardan destek almaya devam eden PS3 sistemi için dünya çapında sunulan oyunların toplam sayısı da buna paralel olarak 4.332'ye ulaştı. Bunlar arasında, Haziran 2013'te piyasaya sürüldüğünde üç haftadan kısa bir süre içinde ulaştığı 3,4 milyon birimlik satış rakamıyla The Last of US ile 13. yıllık Oyun Geliştirici Seçimi Ödülleri'nde kazandığı altı ödül ile eleştirmenlerden büyük övgü toplayan ve Grammy Ödülleri'nin tarihinde En İyi Film Müziği dalında ödüle aday gösterilen ilk video oyunu olan Journey de bulunuyor.

    Şimdi sırada, tüm dünyada toplam satışları 70 milyonu geçen Gran Turismo serisinin 6 numaralı oyunu da dahil olmak üzere 300'ü aşkın yeni oyun var.

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Playstation Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title