Haberler

    Sony, Android 6.0 Güncellemesini Ne Zaman Yayınlayacak?

    Güvenilir kaynaklar tarafından gelen bilgiler, Sony'nin Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ne zaman yayınlayacağına ışık tutuyor.

    Furkan Yaldız - -

    Google, Nexus kullanıcıları için Android 6.0 Marshmallow'u duyurdu. Yeni duyurulan Nexus 5X ve 6P'nin dışında Android 6.0 alacak cihazlar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.


    Gelen bilgilere göre Sony'nin birkaç ay sonra bazı Xperia modelleri için Android 6.0 güncellemesini yayınlayacağı belirtiliyor. Bu da önümüzdeki yılın başında sürümün kullanıcılara ulaşacağı anlamına geliyor. Aynı zamanda Android 6.0 ile uygulamalar daha fazla kontrol alanı vaat edecek. Batarya iyileştirmeleri ile pil kullanım süresi uzatılmış olacak.


    Öte yandan Sony Mobile'ın bugüne kadar Marshmallow güncelleme için sessiz kaldığını da belirtelim. Ancak HTC ve Motorola gibi rakip üreticilerin Android 6.0 planlarını duyurduklarından dolayı Sony'nin de çok yakında harekete geçeceği iddia ediliyor.


    Hangi telefonlar Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak?

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Google Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title