Haberler

Sevilen Avatar serisinin yeni filmi Aang: The Last Airbender geliyor

Güncelleme:

Netflix'te yayınlanan Avatar dizisinin yeni filmi Aang: The Last Airbender, Paramount tarafından beyaz perdeye aktarılacak. Yapım tamamen animasyon şeklinde olacak ve Dave Bautista baş kötüyü canlandıracak. Filmde Jessica Matten, Roman Zaragoza, Eric Nam ve Dionne Quan gibi isimler de seslendirme yapacak. Yönetmenlik ise Lauren Montgomery tarafından üstlenilecek. Filmin vizyon tarihi 10 Ekim 2025 olarak açıklandı.

Sevilen Avatar serisinin yeni filmi Aang: The Last Airbender, gelecek yıl bizlerle olacak gibi görünüyor. Netflix'te yayınlanan dizisiyle yeniden eski popülerliğine kavuşmaya başlayan yapımın, Paramount tarafından bir kez daha beyaz perdeye aktarılacağı duyuruldu.

Yine kahramanımız Aang'ın maceralarını konu alacak filmin, tamamen animasyon şeklinde olacağı açıklandı. Eski Amerikan güreşçisi Dave Bautista'nın yapımda baş kötüyü canlandıracağı da ortaya çıktı. Serinin fanları, projeyi şimdiden büyük bir merakla beklemeye başladı. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

Avatar, yeni filmi Aang: The Last Airbender ile geliyor

Filmde ayrıca Jessica Matten, Roman Zaragoza, Eric Nam ve Dionne Quan gibi bilinen isimlerin de seslendirme yapacağı belirtiliyor. Daha önce 3 farklı Avatar projesi üzerinde çalıştıklarını öne süren Paramount yönetimi, Aang: The Last Airbender'ın bunların ilki olacağını söylüyor. Elbette diğer filmleri de heyecanla bekliyoruz. Yapımın yönetmenliğini ise animasyon sektöründe tanınan Lauren Montgomery üstlenecek.

Filmin 10 Ekim 2025 tarihinde resmi olarak vizyona gireceği açıklandı. Projenin konusu şu an için belli olmasa da, yakın zamanda oldukça kapsamlı bir fragman yayınlanacağı iddia ediliyor. Günün sonunda, yapımın sinemaseverler tarafından beğenilip beğenilmeyeceğini hep beraber göreceğiz.

Minecraft filmi için kritik gelişme! Geri sayım başladı

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni Avatar filmi gişede iyi bir başarı yakalayabilecek mi? Siz hiç bu serinin bir filmini izlediniz mi? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Dave Bautista Sinema Teknoloji Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title