Haberler

    Samsung Galaxy S9'lara Galaxy S10'un Özçekim Özelliği Geldi

    Samsung, yeni yayınladığı Mart güncellemesi işe Galaxy S9 ve S9+'a yeni özçekim kamerası özellikleri getirdi. Bu özellikleri daha önce Galaxy S10 serisinde görmüştük.

    Samsung'un mart ayında yayınladığı güncellemeler ile birlikte Galaxy S9 serisindeki telefonlar da yeni özelliklere kavuştu. Bu özellikler arasında, S10 serisinde gördüğümüz daha dar görüş alanına sahip özçekim kamerası da var.

    Normalde telefonun özçekim kamerasının açısı 80 derece olsa da güncelleme ile birlikte bu açı 68 dereceye iniyor. Bir düğme yardımıyla kullanılmak istenilen genişlik ayarlanabiliyor.

    Her ne kadar bu değişiklik ilk başta biraz anlamsız gibi dursa da gerçekte pratik etkileri var. Daha geniş olan açı grup fotoğrafları için ideal olsa da tek kişinin poz verdiği özçekimler için dar açılı kamera daha iyi sonuçlar veriyor. Üstelik fotoğrafta arka planın görünmesini istemediğiniz durumlarda telefonu kendinize çok yaklaştırmanıza ya da ilginç açılar denemenize o kadar da çok ihtiyaç kalmamış oluyor.

    Samsung'un geçmiş yıllarda yayınladığı güncellemeleri ve kameraları yenileme şeklini düşünürsek, amiral gemisi telefonlarındaki özelliklerin yıl içerisinde diğer telefonları kullanan tüketicilerin de kullanıma açılacağını varsayabiliriz.

    İlk aşamada Almanya'da yayınlanan güncelleme henüz bütün kullanıcılara yayılmış değil. Bu güncelleme ile birlikte farklı kamera geliştirmeleri de geliyor. Bu geliştirmeler arasında modlar arasında daha hızlı geçiş, gelişmiş Wi-Fi ve Samsung Mesajlar stabilizasyonu, Video Editör uygulamaları var. Ayrıca Mart 2019 güvenlik paketi de bu güncellemede yer alıyor.

    Telefonunuz için güncelleme yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyorsanız, Yazılım güncellemesi menüsünden Güncellemeleri Elle İndir seçeneğini seçerek yeni güncellemeyi indirebilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Samsung Galaxy S9 Cep Telefonu Samsung Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title