Haberler

    Prince of Persia 6'dan Üzücü Haber Geldi

    Prince of Persia serisiyle ilgili olarak bir kez daha hayal kırıklığına uğradık. Prince of Persia 6 için kaydettirilen alan adı, ne yazık ki sahte çıktı.

    Prince of Persia serisiyle ilgili olarak bir kez daha hayal kırıklığına uğradık. Prince of Persia 6 için kaydettirilen alan adı, ne yazık ki sahte çıktı. Altında bir Türk oyun sitesi varmış.

    Hatırlayacağınız üzere bu ayın başlarında Prince of Persia ile ilgili heyecan verici bir gelişme yaşanmıştı. Ubisoft oyunlarının alan adlarını kaydettiren Gandi.net üzerinde, altıncı oyuna dair bir kayıt keşfedilmişti. princeofpersia6.com adıyla kaydettirilen bu alan elbette bizleri heyecanlandırmıştı. Malum, Assassin's Creed Valhalla da resmi duyurusu öncesinde bu sitede karşımıza çıkmıştı. Alan adının Ubisoft DNS'lerine yönlendirme yapıyor oluşu da serinin yeni oyununun geleceği yönündeki iddiaları da bir hayli kuvvetlendirmişti. Haliyle bizler de sıradaki Prince of Persia oyununun duyurusu için Fransız yayıncıdan gelecek olan haberi beklemeye başlamıştık. Ancak bu gelişme, hayal kırıklığı ile sonlandı.

    Prince of Persia 6 internet sitesi başkasına ait çıktı

    Eğer princeofpersia6.com adresine girerseniz, karşınıza artık oyunpixel.com isimli bir Türk oyun sitesi için satılık ilanı çıkıyor. Diğer bir deyişle, bahsi geçen alan adı Ubisoft tarafından alınmış değil. Dahası ise sayfada yer alan açıklamaya bakılırsa, alan adı dünya genelindeki sosyal ağlarda ve haber sitelerinde birkaç günlüğüne paylaşılmış ve Google üzerindeki aramalarda on beş binden fazla sonuç ile çıkmış.

    Şu anda Ubisoft yeni bir Prince of Persia oyunu üzerinde çalışıyor mu bilmiyoruz ama sözde altıncı oyuna ait olduğunu düşündürten bu gelişme, aslında oyunpixel.com alan adının satış değerinin arttırılması için yapılmış bir numara olmaktan öteye geçemedi. Bu da demek oluyor ki yeni bir Prince of Persia hayallerimiz başka bir bahara kaldı.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Prince Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title