Haberler

PlayStation Türkiye'de büyümeye devam ediyor

Güncelleme:

PlayStation Türkiye distribütörü Bilkom, konsolun 360 derece iletişime sahip olacağını duyurdu. Ayrıca PlayStation Portal'ın Türkiye'de satışa sunulacağı ve fiyatının 11.999 TL olacağı açıklandı.

Oyun konsollarının en popüleri olan PlayStation, beşinci versiyonuyla yükselen grafiğini sürdürüyor. Ürün ülkemizde de ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay, PlayStation Türkiye dağıtımcısı konusu netleşmişti. Bilkom, PlayStation ağını genişletmeye devam ediyor.,

Bilkom, Playstation tarafında 360 derece bir iletişim yapacak

Bilkom, yıllık değerlendirme basın toplantısında PlayStation politikalarıyla ilgili önemli detaylar paylaştı. Geçtiğimiz ay PlayStation Türkiye distribütörü olan şirket, konsolun 360 derece bir iletişime sahip olacağını belirtti. Bu da konsolun sadece kendisinin değil konsol, oyun, aksesuar, garanti ve servis desteğinin de olacağı anlamına geliyor.

PlayStation 5 Pro bu sene mi geliyor?

Öte yandan Bilkom, Mobil oyun konsolu PlayStation Portal'ın mart ayında Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı. Açıklamada modelin fiyatına da değinildi. Buna göre PlayStation Portal 11.999 TL'den satışa sunulacak.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Playstation Türkiye Bilkom Oyun Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title