Haberler

Overwatch 2 çıkış tarihi açıklandı! İlk oyundaki hesaplar kapanacak mı?

Güncelleme:

FPS oyunları dünyasına yeni katılan Overwatch 2 çıkış tarihi açıklandı! İlk oyundaki hesaplara ne olacağı da paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda Overwatch 2 kapalı betanın açıldığı duyurulmuşken, şirket beraberinde çıkış tarihini de açıkladı. Ayrıca oyun içi oynanış görüntüleri de paylaşıldı. Önümüzdeki günlerde oyuncularla buluşması bekleniyorken, Overwatch 1'deki hesaplara ne olacağı merak edilenler arasında. İşte ayrıntılar…

OVERWATCH 2 ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI

Oyun dünyasına "Yeni bir çağın şafağı" sloganıyla savaşa katılan Overwatch 2, geçtiğimiz aylarda Blizzard tarafından duyurulmuştu. FPS oyuncularının merakla beklediği söz konusu oyun, çıkış tarihi ve yeni oynanış videosuyla odağı üstüne çekti. İşte tanıtım videosu:

Benzersiz bir FPS oyunu olduğu iddia edilen Overwatch 2, 24 Ekim'de oyuncularla buluşuyor. Ücretsiz olacağı belirtilen oyun, beraberinde birçok soruyu da getirdi. Oyuncular, eski hesaplarına ne olacağını düşünüyorken, şirket bununla ilgili bir açıklamada bulundu.

OVERWATCH 1'DEKİ HESAPLARA NE OLACAK?

Blizzard'ın paylaştığı bilgilere göre Overwatch 1 sunucuları tamamen kapatılacak ve hesaplar 2. oyuna aktarılacak. Haliyle ilk oyundaki hesaplarınızdan devam edebileceksiniz. Oyun içerisindeki kredilerinizi ise isteğe bağlı olarak ikinci hesapta kullanabilirsiniz. Ancak yalnızca bir kısmını kullanabileceksiniz.

Oyunun platformlarına bakacak olursak Windows, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch üzerinden oynanabilir.

OVERWATCH 2'DE OYUNCULARI NELER BEKLİYOR

Şirketin sosyal medya hesaplarındaki paylaştığı bilgilere göre Overwatch 2 ile birçok yeni harita, mod, karakterler ve skillerini göreceğiz. Bununla beraber serinin ilk oyunundaki mekaniklerin geliştirildiği ve oyuncuların mükemmel bir karakter mekaniğine sahip olacağı da notlar arasında. Aksiyon dolu bir deneyim sunması beklenen oyunun beklentiye değeceği belirtiliyor.

Bunların yanı sıra, geçtiğimiz günlerde GeForce 516.94 sürümü yayınlanan sürücü, Overwatch'un can sıkan sorununu çözüyor. Maç başlatıldığı sırada oyunun donması üzere birçok oyuncunun şikayeti dikkate alındı ve problem nihayet çözüldü.

Overwatch 2'nin oyuncuların tarafından oldukça sevileceği düşünülüyor. Birçok yeni mekanikle çıkış yapacak oyun, şimdiden büyük ilgi görüyor. Peki sizler Overwatch 2 hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce beklentileri karşılayacak mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Overwatch 2 Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title