Haberler

    OnePlus Pad Go, Avrupa pazarına giriş yapıyor

    Güncelleme:

    OnePlus Pad Go, uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken bir tablet modeli olarak Avrupa pazarına giriş yapacak. Hindistan'da büyük ilgi gören cihaz, diğer pazarlarda da başarılı olmayı hedefliyor. Ürünün özellikleri ve satış detayları haberimizde.

    İlgi gören tablet modellerinden OnePlus Pad Go, yakın zamanda Avrupa pazarına giriş yapacak gibi görünüyor. Emsallerine göre uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken model, ilk etapta Hindistan için satışa çıkmıştı. Ülkede en çok kullanılan tablet arasına giren cihaz, bu başarısını başka pazarlarda da tekrarlamak istiyor. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

    OnePlus Pad Go resmen geliyor

    OnePlus'ın Avrupa sitesinde resmi olarak yer almaya başlayan ürün, yalnızca 1 euroluk bir peşinatla ön siparişe açılmış durumda. Erken sipariş verenlerin 30 euro indirim ve 80W'lik Supervooc şarj cihazı kazanabileceği söyleniyor. 23 Nisan tarihinde piyasaya sürülecek olan cihazın, segmentinde iyi bir satış başarısı yakalaması bekleniyor.

    Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken OnePlus'ın, daha premium tabletler tasarlamaya başladığı da öne sürülüyor. Bu iddiaların doğru çıkıp çıkmayacağını ise önümüzdeki dönemde hep beraber göreceğiz.

    İşte OnePlus Pad Go'nun öne çıkan özellikleri:

      11.35 inç 90 Hz IPS ekran

      6 nm Mediatek Helio G99 işlemci

      8 MP ön ve arka kamera

      8 GB RAM

      128 GB depolama alanı

      33W hızlı şarj destekli 8.000 mAh pil

      16 GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 3: OnePlus Ace 3 Pro ortaya çıktı!

      Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce OnePlus yeni nesil tablet modelleri ile iyi bir satış başarısı yakalayabilecek mi? Siz hiç OnePlus marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

      Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

      Hindistan Go Teknoloji Güncel Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    Bakmadan Geçme

    A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title