Haberler

Nintendo Switch 2 Tanıtım Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Güncelleme:

Nintendo Switch 2'nin tanıtım tarihi ve fiyatı hakkında son raporlar ortaya çıktı. Cihazın bu yıl içinde satışa çıkması bekleniyor ve fiyatları 400-449 dolar arasında olacak.

Nintendo Switch, 2017 yılında kaderine terk edilen el konsolu pazarına adeta bir can suyu olarak satışa çıktı. Cihaz öylesine beğenildi ki dünya genelinde 129 milyondan fazla satışıyla tarihin en çok satan konsollarından biri olmayı başardı. Tabii böylesine başarılı bir konsolun devam modeli de fazlasıyla merak ediliyor. Son raporlar Nintendo Switch 2 tanıtım tarihi ve fiyat etiketini gözler önüne seriyor.

Nintendo Switch 2 özellikleri, tanıtım tarihi ve fiyatı

Sektörde sızıntılarıyla bilinen GamesIndustry.biz tarafından paylaşılan son rapora göre Nintendo Switch 2 bu yıl içinde satışa çıkacak. Son raporlar spesifik bir tanıtım tarihi vermese de önceki sızıntıları göz önüne alarak 24 Eylül 2024'ün bu iş için fazlasıyla uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Konsolun fiziksel ve dijital olmak üzere iki versiyonla satışa çıkması bekleniyor. Burada dijital sürümün 400, standart modelinse 449 dolarlık fiyatlardan satılacağı söyleniyor.

Steam görmesin! Popüler aksiyon oyunu Epic Games'te ücretsiz oldu

Yaklaşan Nintendo Switch 2'nin işlemcisi hakkında yeni detaylar geçtiğimiz haftalarda ortaya çıktı. Buna göre cihaz 2x Cortex-A4, 2x Cortex-A720 ve 4x Cortex-A520 çekirdeklerine ev sahipliği yapan MediaTek bir işlemciden güç alacak.

Nintendo, Switch 2 konsolunda da bir önceki modele benzer bir yol izleyecek. Zira son raporlar modelin kullanıcıların OLED beklentilerin aksine LCD panelle geleceğini iddia ediyor. Eğer iddialar doğruysa ürün çıkış yaptıktan birkaç yıl sonra OLED sürümünü görmemiz kuvvetle muhtemel.

Burada çok önemli bir detayın olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Zira söylentilere göre Nintendo, yaklaşan konsolun bir de Pro sürümü üzerinde uzun süre çalıştı. Ancak geliştirme sürecinde meydana gelen çeşitli aksaklıklar sonucunda bu modeli rafa kaldırdı. Yani maalesef, oyuncular konsolun Pro versiyonunu deneyimleme imkanı bulamayacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Nintendo Oyun Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title