Haberler

Netflix'in reklamlı abonelik fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı!

Güncelleme:

Reklamlı Netflix aboneliği kaç lira? Netflix'in reklam destekli abonelik katmanı 3 Kasım'da erişilebilir olacak.

Popüler yayın devi Netflix, reklamlı abonelik detaylarını açıkladı. "Basic with Ads" (Reklamlı Temel abonelik) adıyla sunulan yeni katman, çok daha uygun fiyata Netflix izleme fırsatı sunacak. İşte 3 Kasım tarihinde başlayacak yeni Netflix deneyimi hakkında bilmeniz gerekenler.

Netflix'in reklamlı abonelik fiyatı 6,99 dolar

Netflix tarafından yayınlanan yeni blog yazısı, reklam destekli temel aboneliğin fiyatını ve çıkış tarihini detaylandırdı. ABD için 6,99 dolar olacak şekilde belirlenen yeni abonelik katmanı, 3 Kasım tarihinde erişilebilir olacak. Bu, reklamsız katmandan 3 dolar daha ucuz olacağı anlamına geliyor.

Reklamlı temel abonelik katmanı tüm içeriklere 720p HD çözünürlüğünde izleme fırsatı sunuyor. Basic with Ads ile gösterilecek reklamların; dizi ve filmlerin başında 4 ila 5 dakika süreceği belirtildi. Her reklamın ise 15 veya 30 saniye uzunluğunda olması planlanıyor.

https://shiftdelete.net/netflix-top-10-ekim

Ayrıca reklamlı abonelerin çevrimdışı görüntüleme için içerikleri indiremeyeceğini belirtmek gerekiyor. Netflix'in reklam destekli aboneliğinin ilk olarak 12 ülkede erişime açılması planlandı. Bu ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor. Yine de, Netflix Türkiye reklamlı abonelik desteğinin 2023'te geleceğini düşünüyoruz.

Reklam destekli diğer katmanların ise henüz açıklanmadığını ve fiyatlarının belli olmadığını söyleyelim. Halihazırda sunulan temel abonelik katmanı (45,99 TL), sadece 480p çözünürlüğünde izlemeye izin veriyordu. Ancak bu katmanın da 720p HD çözünürlüğe yükseltileceği belirtildi.

Öte yandan, Disney+ ve HBO Max gibi Netflix'in birçok rakibinin reklamlı abonelik katmanlarına geçiş yaptığını belirtelim. Ayrıca son zamanlarda Apple TV+'ın bile reklam destekli bir planı test ettiği söyleniyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title