Haberler

Netflix'in en kötü dizisi iptal edildi!

Güncelleme:

Netflix, Resident Evil dizisini iptal ettiğini açıkladı. Temmuz ayında yayınlanan uyarlama, sadece bir sezon hayatta kaldı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk sezonuyla Netflix'te gösterime giren Resident Evil dizisi için beklenen karar verildi. Şirket yetkilileri ve dizinin yapımcısı tarafından doğrulanan bilgiye göre, Resident Evil dizisi için ikinci sezon hazırlanmayacak. Peki Netflix'in meşhur hayatta kalma korku dizisi neden beğenilmedi?

Resident Evil dizisi sadece bir sezon hayatta kalabildi

Capcom'un hayatta kalma korku oyunu serisine dayanan Resident Evil uyarlaması, Netflix için uzun vadeli planlara sahipti. Ancak yayın devi, Resident Evil 2. sezon çekmeyi garanti edecek kadar büyük bir izleyici kitlesini yakalayamadığını ifade etti. Bunun üzerine dizinin iptal edildiği doğrulandı.

Resident Evil 14 Temmuz'da Netflix'te prömiyer yaptı, ancak IMDb puanı 3.9'a kadar düştü. İzleyicilerin ve eleştirmenlerin odağına oturan hayatta kalma yapımı Rotten Tomatoes'ta ise yüzde 22'lik izleyici puanına ulaşarak Netflix tarihine geçti.

https://shiftdelete.net/netflix-games-platformuna-multiplayer-destegi-geliyor

Dizi, iki farklı zaman çizelgesinde geçiyor. 2022'de geçen sahneler, Jade'in babası ve kız kardeşi Billy ile New Raccoon City'ye taşındığını, 2036'da geçen sahneler ise Jade'in kıyamet sonrası Londra'yı keşfini ele alıyor.

Resident Evil oyun serisine dayanan yapım, New Raccoon City'yi yöneten Umbrella Corporation'ın tehlikeli sırlarını açığa çıkarmak isteyen Jade'in hikayesini ele alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Supernatural yapımcısı Andrew Dabb bulunuyor.

Netflix uyarlaması oldukça eleştirilmiş olsa da, bu konuda yalnız değil. 2021 yılında Sony Pictures tarafından sinema filmi Resident Evil: Welcome to Raccoon City de benzer eleştiriler almıştı. Kısacası Resident Evil hayranlarını sevindirecek bir uyarlama henüz çekilebilmiş değil.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Capcom Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title