Haberler

    Motorola Daha Sağlam Telefonlar Üretecek

    Google CEO’su Larry Page, Motorola’nın yeni akıllı telefonlarındaki önceliklerini açıkladı. İşte yeni Motorola modelleri hakkında tüyolar: Dünyanın öncü mobil şirketlerinden biri olan Motorola, son dönemde ...

    Google CEO'su Larry Page, Motorola'nın yeni akıllı telefonlarındaki önceliklerini açıkladı. İşte yeni Motorola modelleri hakkında tüyolar:

    Dünyanın öncü mobil şirketlerinden biri olan Motorola, son dönemde biraz sessiz kalsa da ilerleyen süreçte  muhtemelen daha etkin bir role bürünecek. Bu konu hakkında pek konuşmayan Google yetkilileri, son mali dönem toplantısında Motorola'ya dair de bir takım bilgiler aktarmayı ihmal etmedi.

    Google CEO'su Larry Page, yaptığı açıklamalarda, Motorola'nın önümüzdeki dönemde günlük ihtiyaçlar ölçüsünde sağlamlığıyla öne çıkmış modeller için çalışacağını belirtti. Mevcut akıllı telefon barajından biraz daha yukarılara çıkmaya çalışacak olan Motorola, suya dayanıklılık, darbelere karşı mukavemet ve pil ömrü konuları üzerinde yoğunlaşacak.

    Cihazların detaylarına dair hiçbir bilgi yok ancak Android temelli olacakları muhakkak. Bu bağlamda önümüzdeki dönemde dev ekranlı bir Motorola modeli görmeyi beklemek hayalci bir yaklaşım olacak belki ancak sağlamlık kriterlerini eğlence ile bütünleştirmiş bir modelle karşılaşmamız olası görünüyor.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Larry Page Motorola Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title