Haberler

    Mortal Kombat X'i Bekleyen Ps3 ve X360 Kullanıcılarına Kötü Haber

    En sonunda oyuncular yapımcılara Fatality çekecek.

    Mahmut Saral - -

    NetherRealm tarafından geliştirilen ve bir süre önce PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflarda yerini alan Mortal Kombat X, bir yandan eski nesil konsollar PlayStation 3 ve Xbox 360 için de hazırlanıyor.


    İlk başta gelen bilgiler, oyunun eski konsollar için 2015 İlkbahar döneminde satışta olacağı yönündeydi. Ancak daha sonra çıkış döneminde bir güncelleme oldu ve Haziran ayı işaret edildi. Ve son gelen bilgiler, Warner Bros.'un Mortal Kombat X için Sonbahar - Kış dönemini düşündüğünü işaret ediyor.


    Önemli oyun perakendecilerinden olan GameStop, Mortal Kombat X'in PS3 ve X360 versiyonlarının çıkışı olarak 2 Haziran tarihini gösteriyordu. Şimdi ise siteye girdiğinizde, 31 Aralık 2015 tarihini görüyorsunuz. Bakalım yeni bir açıklama gelecek mi...


    Bu arada, Mortal Kombat X'in (PC, PS4, XONE) geçtiğimiz Nisan ayı itibarıyla Kuzey Amerika'da en çok satılan oyun olduğunu da ekleyelim. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Xbox 360 Xbox One Teknoloji Haberler

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

    15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

    Bakmadan Geçme

    Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
    Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

    Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

    500

    Yorumlar (1)

    Adınızı Yazın:

    oyle ismi olur ps3 olanlar ne yapxcak saka gıbı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title