Haberler

Mobil Dünya Kongresi 2024'ten Neler Bekliyoruz?

Güncelleme:

Mobil Dünya Kongresi'nde 5G, katlanabilir telefonlar, yapay zeka, nesnelerin interneti, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik gibi mobil teknolojinin geleceğini şekillendiren konuların sergileneceği beklentisi var.

Mobil Dünya Kongresi (MWC), her yıl Barselona'da düzenlenen ve mobil teknolojinin en önemli küresel etkinliklerinden biri. 26 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan kongreden beklentileri SDN Kurucusu Hakkı Alkan ve Tech Influencer Erdi Özüağ değerlendirdi.

MWC 2024'ten ne bekliyoruz?

Bu yılki Mobil Dünya Kongresi'nden beklentilerimiz arasında olan 5G, mobil teknolojinin geleceği olarak kabul ediliyor ve MWC 2024'te bu alandaki en son gelişmelerin sergilenmesi bekleniyor. 5G ağlarının daha geniş bir şekilde yayılması, daha yüksek hızlar ve daha düşük gecikme süreleri gibi konularda ilerlemeler görmeyi umuyoruz.

Katlanabilir telefonlar, son yıllarda mobil cihaz pazarında önemli bir trend haline geldi. MWC 2024'te, daha fazla sayıda katlanabilir telefon modelinin tanıtılması ve bu cihazların fiyatlarının daha da düşmesi bekleniyor.

Yapay zeka (AI) ve Nesnelerin İnterneti (IoT), mobil teknolojinin birçok farklı alanında önemli bir rol oynamaktadır. MWC 2024'te, AI ve IoT'nin mobil cihazlarda ve uygulamalarda nasıl kullanılacağına dair yeni örnekler görmeyi umuyoruz.

Artırılmış Gerçeklik (AR) ve Sanal Gerçeklik (VR), mobil cihazlar için yeni ve heyecan verici bir potansiyele sahiptir. MWC 2024'te, AR ve VR'ın mobil oyunlarda, eğitimde ve diğer alanlarda nasıl kullanılacağına dair daha fazla bilgi edinmeyi bekliyoruz.

Bağlantılı araç teknolojisi, otomotiv sektöründe büyük bir değişim yaratmaktadır. MWC 2024'te, otomobillerin mobil ağlarla nasıl daha iyi entegre edileceğine dair yeni çözümler görmeyi umuyoruz. Siber güvenlik, mobil cihazlar ve uygulamalar için her zamankinden daha önemli hale gelmektedir. MWC 2024'te, mobil cihazları ve ağları siber saldırılara karşı korumak için yeni teknolojiler ve çözümler görmeyi bekliyoruz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Mobil Dünya Kongresi Dünya Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title