Haberler

Logitech'ten Kablosuz Mekanik Klavye!

Bilgisayar çevre ürünleri ve aksesuarları konusunda geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile tanınan Logitech, IFA 2017 fuarı kapsamında yeni ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bilgisayar çevre ürünleri ve aksesuarları konusunda geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile tanınan Logitech, IFA 2017 fuarı kapsamında yeni ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirmeye devam ediyor.

Son yıllarda oyunculara özel ürünler geliştirmeye odaklanan Logitech, kullanıcıların karşısına G613 kablosuz mekanik klavye ve G603 oyuncu faresinin yanı sıra, oldukça büyük bir mouse pad olan G840 ile çıktı.

Gelin, şimdi Logitech tarafından duyurusu gerçekleştirilen oyuncu ekipmanlarına yakından göz atalım.

Logitech yeni oyuncu ekipmanlarını duyurdu!

Logitech"in en dikkat çekici ürünlerinden olan G613 Lightspeed mekanik oyuncu klavyesi, kullanıcıları kablodan kurtararak hareket etme özgürlüğü sağlarken, kablolu klavyeler kadar hızlı tepkiler vermeyi başarıyor.

Lightspeed teknolojisi sayesinde 1 ms gibi oldukça düşük bir raporlama süresine sahip olan ve bu sayede kablolu klavyeler kadar hızlı tepkiler verebilen G631, isteğe bağlı olarak Bluetooth bağlantısı ile kullanılabiliyor.

Standart mekanik klavyelere göre yüzde 25 daha hızlı tuş vuruşu yaptığı iddia edilen Romer-G mekanik anahtarlarların ve altı adet programlanabilir tuşun yer aldığı klavye, iki adet AA pil ile yaklaşık 18 ay kullanım ömrü sunarken, 150 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

G613 ile benzer bir şekilde Lightspeed teknolojisini kullanan ve 1 ms raporlama oranı ile oldukça hızlı tepkiler veren G603 Lightspeed kablosuz oyuncu faresi, 12.000 DPI gibi oldukça yüksek bir hassasiyete ve Bluetooth bağlantı desteğine sahip.

Klavye ile benzer bir şekilde iki adet AA pil ile çalışan ve oyun dışında günlük kullanım için özel bir moda sahip olan G603, bu sayede 1 ms yanıt süresini 8 ms"ye çıkararak 18 aya kadar pil ömrü sunabiliyor.

G603 modelini önümüzdeki ay 70 dolar fiyat etiketi ile satışa sunacak olan Logitech, oldukça büyük bir mouse pad olan G840 için ise 50 dolar gibi bir fiyat belirlemiş durumda.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Logitech Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title