Haberler

    Lg V10, Avrupa'da Satışa Çıkacak Mı?

    LG'nin merakla beklenen çift ekranlı modeli LG V10, Avrupa'da satışa sunulacak mı?

    Emre Çetinkaya - -

    Hatırlayacağınız üzere LG, bu ayın başlarında yeni akıllı telefon modeli LG V10'u tüketicilerin beğenisine sunmuştu. LG V10 özellikle ön tarafta bulundurduğu ikinci ekranıyla dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.


    Bu model ilk olarak ise Amerika Birleşik Devletleri, Çin ve Hong Kong gibi bölgelerde satışa sunulmuştu. Şimdi ise bu yeni LG V10 modeliyle ilgili yeni bilgiler var.


    Gelen bilgilere göre LG V10, yakında Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu bölgelerinde de satışa çıkacak. Ayrıca cihazın bu bölgelerde bu çeyrek içerisinde yani bu yılın sonuna kadar satışa çıkmasının beklendiğini belirtelim.


    Diğer taraftan bu bilgilerden yola çıkarak cihazın yıl sonuna kadar ülkemizde de satışa çıkacağını söyleyebiliriz.


    Çift ekranlı LG V10'un fiyatı belli oldu

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Emre Çetinkaya Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title