Haberler

    Kızıl Ajan Twitter'dan Evlenme Teklifi Yaptı

    Güncelleme:

    Kızıl ajan lakaplı Anna Chapman, eski CIA çalışanı Edward Snowden'a Twitter üstünden evlilik teklifi yaptı.

    Kızıl ajan lakaplı Anna Chapman, eski CIA çalışanı Edward Snowden'a Twitter üstünden evlilik teklifi yaptı. Bu teklif Twitter'da oldukça konuşuldu.

    Twitter'da birçok ilginç olay yaşanıyor. Bunların arasına yeni bir tane daha eklendi, hem de Anna Chapman tarafından. Ülkemize bir defile için de gelen kızıl ajan lakaplı Chapman, geçmişte Amerika'da Rus casusuluk şebekesi üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. Bu olay sonrasındaysa Rusya ile takas yapılmıştı.

    Casusluk olayıyla birlikte dünya çapında oldukça ünlenen Chapman, Twitter'dan eski CIA çalışanı olan Edward Snowden'e "Snowden, will you marry me?!" tweet'ini atarak evlenme teklifi yaptı. Snowden, 10 gündür Moskova'nın Sheremetyevo Havaalanı'nda transit bölgede siyasi sığınma bekliyor. Snowden'in bu evlenme teklifine vereceği yanıt merak konusu olurken, evliliğin gerçekleşmesi durumunda ise hukuken nasıl bir sonuç getireceği ise tam olarak belli değil.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Edward Snowden Anna Chapman Kızıl Ajan Twitter Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title