Haberler

Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları!

En popüler 2 mobil işletim sisteminden biri olan Android için, önceden ücretli olan ancak kısa bir süreliğine ücretsiz indirilmeye sunulan uygulamaları sizler için sıraladık.

En popüler 2 mobil işletim sisteminden biri olan Android için, önceden ücretli olan ancak kısa bir süreliğine ücretsiz indirilmeye sunulan uygulamaları sizler için sıraladık. Bakalım listemizde hangi uygulamalar var?

Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları!

Birçok farklı uygulama ve oyunun bulunduğu listemize geçmeden önce şu uyarıyı yapmadan geçmeyelim: siz bu yazıyı okurken dahi listedeki uygulamaların tekrar ücretli olma ihtimali var, dolayısıyla indirmek istediğiniz uygulama için acele etseniz iyi olur.

Star Rover

Yıldızlı geceleri sever misiniz? Peki ya gördüğünüz yıldızların adlarını hiç merak ettiniz mi? Cevabınız evet ise Star Rover uygulaması ile gördüğünüz yıldız veya yıldız guruplarının adını kameranız aracılığıyla kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

>

Jokes and Funny Posts

Jokes and Funny Posts, espriler ve komik mesajlar için tasarlanmış eşsiz bir sosyal ağ uygulaması.

>

Notifications in bubble Pro

Notifications in bubble Pro uygulaması sayesinde: Whatsapp, Facebook Messenger, Gmail, Email, SMS ve Hangouts gibi birçok farklı uygulamanın bildirimlerini baloncuk şeklinde görebilir- cevaplayabilirsiniz.

>

Screenshot Pro 2

Screenshot Pro 2 uygulaması ile çekilen ekran görüntüleri üzerinde kolayca düzenlemeler yapabilir ve ardından hızlıca paylaşabilirsiniz.

>

Network Signal Refresher Pro

Network Signal Refresher Pro, cihazınızdaki mobil ağ sinyalizasyonunu iyileştirmeye yardımcı olan bir uygulama.

>

1Tap WiFi Repair Pro

Adından da anlaşılabileceği üzere 1Tap WiFi Repair Pro uygulaması ile tek bir tık ile WiFi sinyalizasyonunuzu iyileştirebilirsiniz.

>

QR & Barcode Scanner PRO

Emsallerinden farklı olarak çok daha fazla barkod ve QR kod tanımlayabilen QR & Barcode Scanner PRO, şimdi kısa

süreliğine ücretsiz sunulmakta.

>

Special Effects Parallax LWP>

Sutoroku Icons>

Timeless Icon Pack>

Vaulted Icon Pack>

Yomira- Icon Pack>

Knots Live Wallpaper>

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Rover Star Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title