Haberler

Jurassic World Filminden Yeni Fragman !

Gişede kıran kırana mücadele izleyeceğimiz bu yazın merakla beklenen filmlerinden Jurassic World, yeni fragmanı ile sinemaseverle buluştu.

Gişede kıran kırana mücadele izleyeceğimiz bu yazın merakla beklenen filmlerinden Jurassic World, yeni fragmanı ile sinemaseverle buluştu.

Steven Spielberg imzalı sinemanın kült filmlerinden 1993 yılında vizyona giren Jurassic Park serisinin yeni filmi, şimdiye kadar yayınlanan poster ve fragmanlarda beklediği ilgiyi bulamamıştı. Filmin yönetmenliği yapacak Colin Trevorrow'un serinin hayranları tarafından bu denli büyük bir projeye yönetmenlik yapması kuşkuyla karşılanmıştı. Safety Not Guarenteed filmiyle tanınan yönetmenin ortaya nasıl bir film çıkaracağı merak konusu olurken, filmin başrollerini ise Guardian of Galaxy filmiyle rüştünü ispat etmiş Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard paylaşacak.

Şu aralar Daredevil dizisinde Kingpin karakterini canlandıran Vincent D'Onofrio ve Intouchables filmiyle performansı ile ünlenen Omar Sy filminde rol alacak diğer önemli isimlerden. İnsanlara kapılarını açtıktan 10 yıl sonra artık pek ilgi çekmeyen Jurassic World, çareyi yeni bir dinozor yaratmakta bulur. D-Rex adındaki yeni melez dinozorun serbest kalması ise adayı artık güvenli bir yer yapmayacaktır.

Film, Türkiye'de 12 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek.

Jurassic World Filminden Görüntüler !

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Steven Spielberg Colin Trevorrow Jurassic Park Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title