Haberler

    Jennifer Lawrence, Çıplak Fotoğraflar Hakkında İlk Kez Konuştu

    Özel hayatın ihlali üzerine kanunların düzenlenmesi ve yeni cezaların getirilmesi isteniyor.

    Mahmut Saral - -

    24 yaşındaki ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, bir süre önce patlak veren çıplak fotoğraf akımında zor durumda kalan isimlerden bir tanesiydi. Aralarında kendisinin de bulunduğu birçok ünlü ismin iCloud hesapları hack'lenmiş ve çıplak fotoğraflar kısa sürede internete yayılmıştı. Bu durumun ortaya çıkmasının ardından hem Apple, iCloud'ta bazı düzenlemelere gitti hem de Google, bu çıplak fotoğrafları bir bir ortadan kaldırmaya başladı. Ek olarak Twitter da bu tip paylaşımları kaldırarak paylaşımlarda bulunanları banlamıştı.


    Peki bu üzüntü verici olayın ardından Jennifer Lawrence neler düşünüyor?


    Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde bu konu hakkında ilk kez konuştu. Vanity Fair'e konuşan oyuncu, bu durumun bir skandal değil, bir cinsel istismar ve suç olduğunu, bunun için de yasaların yeniden düzenlenmesi gerektiğini, insanları zor durumda bırakılmaması gerektiğinibelirtti.


    Çıplak fotoğrafları için üzgün olmadığını belirten oyuncu, 4 yıllık güzel bir ilişkisi olduğu için bu fotoğrafların da kendisi ve sevgilisi arasındaki özel şeyler olduğunu, dolayısıyla başkalarını ilgilendirmeyeceğinidile getirdi. Ancak hack olayları gerçekleşince ve hele bir de ünlü biri olunca, kısa sürede büyük yankı uyandırdı.


    Kendini yavaş yavaş toparlamaya başlayan Lawrence, ilk başta çok korktuğunu ve bu olayların kariyerine nasıl etki edeceğini merak ettiğini belirtirken, bu sızıntılar hakkında ailesiyle konuşmasının da pek kolay olmadığınıekledi.


    Siz ne dersiniz? Sizce internet ne kadar güvenli?



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Jennifer Lawrence Mahmut Saral Google Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title