Haberler

Harry Potter Dizisi 2026'da Max'te Yayınlanacak

Güncelleme:

J. K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter serisinin dizi uyarlaması 2026 yılında Max platformunda yayınlanacak. Warner Bros. Discovery tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi, büyücülük dünyasını dijital platformda keşfetme imkanı sunacak.

Harry Potter serisi hem kitap hem de filmleriyle büyük bir kitleye hitap ediyor. J. K. Rowling tarafından yazılan kitaplar, bir süredir diziye dönüştürülme sürecinde. Warner Bros. Discovery'nin yapımcılığını yürüttüğü Harry Potter dizisi için yayın tarihi paylaşıldı.

Harry Potter dizisi 2026'ta Max'te yayınlanacak

Warner Bros. Discovery, Harry Potter dizisi için tarih verdi. Kitap serisinden uyarlanacak yapımın 2026 yılında Max'te yayınlanacağını duyurdu. CEO David Zaslav, sevilen büyücülük dünyasını dijital dünyaya taşımaktan büyük heyecan duyduklarını söyledi.

Max platformunun Türkiye'de aktif olmadığını belirtelim. Ancak Warner Bros., dijital platformunu Türkiye'ye açmak için bir süredir çalışıyor. Dizinin Türkiye'de farklı bir platformda yayınlanma ihtimalini de unutmamak lazım.

132132123

CEO Zaslav açıklamasında, "Harry Potter konusundaki heyecanımız oldukça yüksek. Son film bir düzineden fazla yıl önce çekildi. İddialı bir televizyon uyarlamasıyla, yeni nesli Harry Potter'ın büyüsüyle tanıştırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Çok sezonlu olacağı bilinen dizi uyarlaması 2021'den bu yana geliştirilme aşamasında. J.K. Rowling'in yedi kitaplık serisine dayanacak yapım, Rowling'in danışmanlığında yürütülüyor. Ayrıca dizinin yönetmen koltuğunda Channing Dungey bulunuyor. HBO/Max Başkanı Casey Bloys ise yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor.

Harry, Ron ve Hermione gibi sevilen karakterleri canlandırmak üzere tamamen yeni bir oyuncu kadrosu sağlanacağı belirtildi. Yani Daniel Radcliffe ve Emma Watson gibi ikonik isimlerin dizide olması beklenmiyor.

CEO Zaslav, yeni uyarlamayla birlikte büyücülük dünyasının daha kapsamlı şekilde keşfedilmesine olanak tanıyacaklaını söyledi. 2026 için çıkış yapmayı hedeflediklerini ve "dünyanın dört bir yanındaki hayranları heyecanlandıracaklarını" söyledi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Warner Bros Dizi Teknoloji Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title