Haberler

Haftanın İos Uygulamaları - 16 Eylül

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store'da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamalarıShiftDelete.

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store'da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.

Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

ShiftDelete.Net ekibi olarak, her hafta sizler için 5 başarılı iOS uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalardan derlenmektedir.

Tap Cam

Gerçek zamanlı olarak çalışan 50'den fazla canlı filtre ve efekt ile sunulan Tap Cam güçlü bir kamera uygulaması. Yakınlaştırma, gecikmeli otomatik çekim, art arda çekim, görüntü sabitleme gibi kullanışlı araçları da bulunan uygulama yeni favorilerinizden olabilir.

{pagebreakAction Tasks

Başka bir yapılacaklar listesi uygulaması olan Action Tasks, görevlerinizi tamamlamayı eğlenceli ve sesler ve haptik geri bildirim ile ödüllü bir hale getiriyor. Kullanışlı ve basit bir kullanıcı arayüzü sunan uygulama, tarih ayarlama özelliği ve bildirimlerle de yapacaklarınızı unutmamanızı sağlıyor.

{pagebreakGlucose Buddy+ for Diabetes

9 yıldan uzun süredir 1 numaralı diyabet yönetim uygulaması olarak karşımıza çıkan Glucose Buddy+ adlı uygulama, diyabet hastalarının oldukça işine yarayacak cinsten. Kan şekeri, ilaç, öğünler, insülin değerleri vb. kayıtlarını tutarak gidişatı takip eden uygulama gerçekten dikkate değer.

{pagebreakSleep Smarter

Hayatınızın ne kadarını uyumaya harcadığınızı hiç düşündünüz mü? Sleep Smarter uygulaması sizin için bunu gösterebiliyor. Günlük ortalama ne kadar uyuduğunuzu ve yaşınızı girdikten sonra tuşa basıyorsunuz ve sonuçları görebiliyorsunuz.

{pagebreakNotebook

Ders zili çaldı ve şimdi ders notları almanın zamanı. Not alma, yapılacak işler listesi oluşturma, çizim yapma, ses kaydetme ve anı yakalama gibi yetenekleri de olan Notebook uygulaması, bulut üzerinden tüm cihazlarda eş zamanlama özelliği de sunuyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title