Haberler

Geleceğin Tüm Renkleri Artık Parmaklarınızın Ucunda!

Güncelleme:

Filli boya geleceğin renklerini mobil cihazlarınıza taşıyor.

Türkiye'de ilkleri hayata geçiren Filli Boya, iPad, iPhone ve Android kullanıcılarına "Coloration İkibinonüç – İkibinondört Renk Eğilimleri" konseptleriyle tanışma ayrıcalığı yaşatıyor.

Filli Boya, Uluslararası Renk Komisyonu (ICC) Türkiye temsilcisi, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal işbirliğiyle hazırladığı Filli Boya Coloration İkibinonüç – İkibinondört Renk Eğilimleri kartelasını dijital ortama aktararak geleceğin renklerini mobil cihazlara taşıyor. Yaşam alanlarının renklerinin belirlenmesinde büyük kolaylık sağlayan Filli Boya Coloration İkibinonüç – İkibinondört Renk Eğilimleri dijital renk kartelası; Ümit Ünal'ın yaratıcısı olduğu altı kavram, seksen rengi içinde barındırıyor.

Yaşam Alanlarınızın Rengini Belirlemek Çok Daha Kolay…

Filli Boya Coloration İkibinonüç – İkibinondört Renk Eğilimleri'nde; Wabi, Qatsi, Aurora, Aquatic, Filafil ve Prismatic isimli renk konseptlerinin yanı sıra birbiriyle uyumlu renk kombinasyonlarını da içeren dijital renk kartelası, özel tasarımı sayesinde yaşam alanlarınızdaki renk tercihini kolaylaştırıyor.

Dijital kartela, aynı mekân için farklı renk alternatiflerini, renklerin birbiriyle uyumunu bir arada gösteren içeriğinin yanı sıra, yaşam alanlarınız için en uygun rengi seçmenizi sağlarken interaktif yapısı, farklı efektleri sayesinde de keyifli dakikalar geçirmeye imkân tanıyor.

Ayrıca kartelanın dijital ortama aktarılması kâğıt kullanımını azaltarak kaynakların sürdürülebilirliğine destek oluyor, Filli Boya'nın doğa ve çevreye karşı olan duyarlılığını gözler önüne seriyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Filli Boya Ümit Ünal Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title