Haberler

    GeForce Now kullanıcılarına müjde! DLSS 3, 240Hz, ışın izleme ve dahası

    Güncelleme:

    GeForce Now kullanıcılarının uzun zamandır bekledikleri performans artışı ve yeni teknolojiler sonunda geliyor.

    NVIDIA tarafından sunulan bulut oyun servisi GeForce Now, 15 Mart 2021 tarihi itibariyle Beta sürecini tamamladı ve ülkemizde hizmete girdi. Neredeyse 2 yıldır hizmet veren servis zaman içerisinde aboneliklerini ve fiyatlarını birkaç kez güncelledi. Fakat yakın zamanda performans iyileştirmelerinin de geleceği ortaya çıktı. İşte detaylar…

    RTX 3080 gidiyor, RTX 4080 geliyor! İşte tarihi

    NVIDIA tarafından bugün yapılan açıklamada Premium GeForce Now paketinin üyelerinin bağlandıkları sistemlerin yeni ekran kartlarıyla güncelleneceği söylendi. Buna göre, uzaktan bağlanılan makineler artık RTX 3080 değil, RTX 4080 kullanacak. Bu da Xbox Series X'den 5 kat daha güçlü bir sisteme erişecekleri anlamına geliyor.

    RTX 4080'ise RTX 3080'e kıyasla yüzde 65'e varabilen performans artışı sunuyor. Bu serinin selefine kıyasına bir örnek daha verecek olursak; önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan RTX 4070 Ti'ın, RTX 3090 Ti'dan daha iyi performans sunduğunu söyleyebiliriz.

    NVIDIA RTX 4070 Ti'nin fiyatı ortaya çıktı! Sandığınızdan daha ucuz

    Tabii yalnızca bu kadar değil. 64 TFLOPs'luk bu yeni sistemler, tam ışın izleme, DLSS 3 ve hatta 240 Hz/ FPS desteklerini de beraberinde getirecek. Ayrıca gecikmelerde de büyük bir düşüş söz konusu. RTX 2080'in 60 Hz modunda 95 ms olan gecikme, RTX 3080'in 120 Hz modunda 56 ms'e kadar düştü. RTX 4080'in 240 Hz modunda ise 34 ms'e kadar geriliyor.

    Bu yeni sistemlerin Türkiye'deki kullanıcılar için ne zaman erişilebilir hale geleceğine yönelik henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat NVIDIA'nın bu dönüşümü 2023 yılının ilk çeyreği bitmeden tüm dünya için tamamlayacağı söyleniyor.

    GeForce Now fiyatı ve paketler – Ocak 2022

    PaketlerÖzelliklerFiyatlarPREMIUMÖncelikli Erişim

    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)

    RTX Aktif140 TL/Ay3 AYLIK PREMIUMÖncelikli Erişim

    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)

    RTX Aktif300 TL/ 3 AyAVANTAJLI

    6 AYLIK PREMIUMÖncelikli Erişim

    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)

    RTX Aktif520 TLAVANTAJLI

    11 + 1 AYLIK PREMIUMÖncelikli Erişim

    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)

    RTX Aktif960 TLBASICStandart Erişim

    30 Dakikalık Oturum Süresi

    Sınırlı KapasiteÜcretsiz

    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    NOW Gamegar Teknoloji Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title