Haberler

    Euro Truck Simulator 2 Fiyatı Yüzde 101 Oranında Zamlandı

    Güncelleme:

    Türkiye'de son yıllarda yükselen enflasyon ve dolar kurunun neticesinde oyun fiyatları önemli seviyede arttı. Euro Truck Simulator 2 fiyatı da yüzde 101 oranında zamlandı.

    Türkiye'de son yıllarda yükselen enflasyon ve dolar kurunun neticesinde oyun fiyatları önemli seviyede arttı. Bundan birkaç yıl önce çift haneli fiyatlara satılan popüler oyunlar, üç haneyi çoktan geçti. Son olaraksa Türk oyuncuların kalbinde ayrı bir yeri olan Euro Truck Simulator 2, aradan geçen bir yılın ardından yine zamlandı.

    Euro Truck Simulator 2 fiyatı için yüzde 101 oranında zam!

    Türkiye'de yükselen döviz kuruna karşı yerel fiyatlandırma uygulayan platformlardan Steam, geçtiğimiz yıl dolar kurunu 1.8 TL'den 10 TL'ye çıkardı. Bu da büyük zamların başlangıcı oldu. Bu doğrultuda şimdiye kadar pek çok AAA kalitede yapımın fiyatı arttı ve artmaya da devam ediyor.

    Son olarak SCS Software tarafından geliştirilen popüler oyunlar için zam yapıldı. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl yapılan artışın ardından fiyatı 149 TL'ye yükselen Euro Truck Simulator 2, bugün yüzde 101 oranında yapılan zam ile birlikte artık 299 TL.

    Ardı arkası kesilmiyor: Arma oyunlarına devasa zam geldi

    2008 yılında piyasaya sürülen serinin ilk oyunu Euro Truck Simulator de zamlandı. Söz konusu yapımın fiyatı 36 TL'den 78 TL'ye yükseldi. Bu da yüzde 117 oranında bir artışa denk geliyor. Bunun yanı sıra ETS bir yana American Truck Simulator için de bir zam söz konusu.

    Yüzde 101 oranında yapılan zammın ardından American Truck Simulator'ın fiyatı 149 TL'den 299 TL'ye yükseldi. Ana oyunlar ile birlikte DLC'lerin fiyatlarının da yukarı yönlü güncellendiğini belirtmek gerekiyor.

    NameEski FiyatıYeni (Zamlı) FiyatıEuro Truck Simulator36,00 TL78,00 TL (+117%)Euro Truck Simulator 2149,00 TL299,00 TL (+101%)American Truck Simulator149,00 TL 299,00 TL (+101%)Euro Truck Simulator 2 – Turkish Paint Jobs Pack7,00 TL16,00 TL (+129%)

    Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Euro Truck Simulator 2 Euro Truck Simulator Türkiye Teknoloji Haberler

    Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

    Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

    Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title