Haberler

    En İlginç 5 Elektrikli Kaykay ve Paten

    Elektrikli araçlar farklı şekillerde gittikçe artarken, kaykay ve paten çeşitleri de görmezden gelinemiyor, işte size 5 güzel örnek. Boosted Boards SkateboardsKickstarter'dan çıkan en sıkı elektrikli kaykay tasarımı olan "Boosted Boards", 90 dakikalık tek şarjla 10 kilometre mesafe gitmenize fırsat veriyor.

    Elektrikli araçlar farklı şekillerde gittikçe artarken, kaykay ve paten çeşitleri de görmezden gelinemiyor, işte size 5 güzel örnek.

    Boosted Boards Skateboards

    Kickstarter'dan çıkan en sıkı elektrikli kaykay tasarımı olan "Boosted Boards", 90 dakikalık tek şarjla 10 kilometre mesafe gitmenize fırsat veriyor. Saatte 30 kilometre hıza kadar çıkabilen bu kaykay, kablosuz kumanda ile idare ediliyor ve isterseniz normal moddan uzman moduna geçip daha fazla hız ve çekiş gücü sağlıyor. ABD fiyatı 1,995 Dolar.

    Marbel Skateboard

    Bir diğer Kickstarter projesi olan "Marbel" kaykay saatte 40 kilometre hıza erişebiliyor ve 16 kilometre mesafe gidebiliyorsunuz. İsterseniz iOS veya Android uygulaması ile idare edilebilyor. Sadece 4 kilogram ağırlığındaki bu kaykay, 2015 başında piyasaya çıktığında size 1,299 Dolar'a gelebilir.

    Leiftech Skateboard

    Leif Technologies aslında snowboard üreten bir firma ama bu sefer elektrikli bir kaykay olan "Leiftech Skateboard" ile takipçilerini şaşırtmışlar. Kaykayın ortasındaki ek küçük tekerleri ile bir snowboard hissi vermeye çalışan cihaz, 32 kilometre hız çıkabiliyor, tek şarjla 12 kilometre mesafe gidiyor ve 2015'de 1,300 Dolar fiyatla satılacak.

    Acton Rocket Skates

    Daha önce bahsettiğimiz "Acton Rocket Skates" size kaykaylardan biraz daha ucuza elektrikli motorlarla yollarda süzülme şansı veriyor. Üç farklı güçte modeli olan patenlerin en üst modeli olan R-10, saatte 20 kilometre hızla yaklaşık 16 kilometre mesafe gidebiliyor. Tam şarja 2,5 saatte erişen R-10 modeli 699 Dolar'a ABD'den sipariş verilebilir.

    RazErBlades

    Şahsi bir çabanın sonucu olan "RazErBlades", piyasadaki benzer ürünlerle tatmin olmayan Charles Guan isimli bir elektrik ve elektronik meraklısı tarafından üretilmiş. Özel üretim elektrik motoru ve uzaktan kumandası ile RazErBlades patenler saatte 25 kilometre hıza çıkabiliyor ve tek şarjla 8 kilometre gidebiliyor. Şu anda piyasaya çıkmış durumda değil ama meraklıları bekleyişte.

    The post En İlginç 5 Elektrikli Kaykay ve Paten appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title