Haberler

Deadpool Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Marvel'in çizgi roman kahramanı Deadpool, artık çizgi roman kahramanı olmaktan çıkıyor!

deadpool-film-fragmani

Marvel'in çizgi roman kahramanı Deadpool, artık çizgi roman kahramanı olmaktan çıkıyor!

Ölümsüz ve çılgın kahraman olarak tanınan Deadpool, gelecek en kaliteli filmi ile Marvel hayranlarını bir hayli sevindirdi. Çünkü Wolverine filminde yer aldı ancak dikkatleri o kadarda üzerine çekemedi.

Deadpool'un ölümsüzlüğü, çılgın olması ve bir o kadarda rahatlığı ile dikkat çeken fragmanda DP'nin düşmanını da görüyoruz. Baş rol oyuncu Ryan Reynolds fragmanla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamasında

Her ne kadar burada Deadpool'un tam bir fragmanını göstermek istesem de henüz görsel efektleri tamamlamadık. 3 hafta içerisinde sizlere bir şeyler gösterebiliriz

dedi. Bu da, yayınlanan fragmanın tam halini izlemediğimiz'i belirtiyor. Fragmanın tam hali ise 3 Hafta içerisinde yani 26 Ağustos gününe kadar gelmesi gerek.

Yönetmen koltuğunu Tim Miller, Deadpool karakterini ise Yeşil Fener filminini baş rol oyuncusu Ryan Reynolds alıyor. Deadpool 12 Şubat 2016 Tarihinde sinemalarda!

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Ryan Reynolds Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title