Haberler

Cybertruck modelini bekleyenleri üzecek gelişme

Güncelleme:

Elon Musk, 2022 dördüncü çeyrek mali toplantısında Cybertruck çıkış tarihi ile ilgili sorulara yanıt verdi.

2019 yılında tanıtılan Cybertruck, henüz seri üretim aşamasına geçmedi. Elon Musk, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Tesla Cybertruck modelinin çıkış tarihi ile ilgili açıklama yaptı.

Cybertruck çıkış tarihi 2024 yılına ertelendi

2021 yılında piyasaya sürüleceği iddia edilen Cybertruck, yaklaşık 3 yıldır erteleniyor. 2022 dördüncü çeyrek mali toplantısında Cybertruck ile ilgili soruları yanıtlayan Elon Musk, "Bu yaz üretim için adım atacağınız. Ancak yeni modelin seri üretimi gelecek yıla kadar başlamayacak. Üretim başlangıcı bizim için önemsiz bir detay." ifadelerine yer verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılında ertelenen Cybertruck üretimi, otomobil tutkunlarının hayal kırıklığına uğramasına sebep oldu. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Tesla, Cybertruck üretimi için gerekli ekipmanları kurmaya başladığını müjdeledi.

Xiaomi'nin otomobilinden yeni görseller geldi!

Şirket, henüz yeni modelin nerede üretileceğini açıklamadı. Cybertruck'ın büyük ölçüde şirketin Austin, Teksas'taki Gigafactory'de üretilmesi bekleniyor.

Endüstri uzmanları, Cybertruck'ın istenen etkiyi göstermesi için zaman çizelgesinin hızlandırılması gerektiği konusunda uyardı. Edmunds CEO'su Jessica Cawell, "Cybertruck modelinin F-150 Lightning, GMC Hummer EV, Rivian R1T ve muhtemelen Chevy Silverado EV ve RAM 1500 EV arasında yükselişe geçmesi pek mümkün görülmüyor. Tesla için dezavantaj, Cybertruck'ın neredeyse eski bir haber gibi görünmesi." dedi.

Tesla, şu anda ABD'de satılan otomobillerin yaklaşık yüzde 1'ini oluşturuyor. Sadece elektrikli araçların yer aldığı pazarda ise rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Elon Musk Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title