Haberler

Counter-Strike 2'de Wallhack Sorunu Çözüldü

Güncelleme:

Counter-Strike 2 oyununda ortaya çıkan duvar hilesi sorunu Valve tarafından hızlı bir şekilde giderildi. Yeni açık sayesinde oyuncular, harici yazılım kullanmadan duvar hilesi yapabiliyorlardı. Valve, 1.2MB'lık bir güncelleme yayınlayarak bu sorunu çözdü.

Counter-strike 2 yeni bir hile sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bazı kullanıcıların oyun içi konsola bir komut girerek wallhack'i (duvar hilesi) etkinleştirebildiği ortaya çıktı. Valve, yeni açığa karşı sessiz kalmadı ve kısa sürede komut hatasını giderdi.

Counter-strike 2 wallhack sorunu çözüldü

Sosyal medyada paylaşılan hile, CS2'nin geçtiğimiz yaz yayınlanmasından bu yana süregelen bir sorundu. Oyuncular sık sık kendilerini duvarların içinden takip eden veya oldukça isabetli atışlar yapan hileciler ile karşılaştı.

Normalde bu tür hileler üçüncü parti programların yüklenmesini gerektiriyor. Ancak CS2'deki yeni açık, herhangi bir harici yazılım olmadan duvar hileleri yapılmasını mümkün kılıyordu. Sadece komutu yazmak, haritadaki tüm oyuncuların konumunu gösteriyordu.

rce RTX 5090 ve RTX 5080 ne zaman çıkacak?

Sosyal medyadaki ve Steam'deki paylaşımlara hızlı şekilde yanıt veren Valve, CS2 için 1.2MB'lık bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile wallhack komutunu etkinleştiren kodun devre dışı bırakıldığını ifade etti.

Valve hata ile karşılaşan oyunculardan bunları bildirmesini talep ediyor. Şirket hata ile karşılaşan kişilerin kendilerine mail atmaları ricasında bulundu.

NICE FREE WALLHACK ON FACEIT THANK YOU VOLVO FOR THIS FEATURE @FACEIT @FACEITcs FIX PLEASE AND DONT BAN ME I DIDNT PLAY WITH IT!!!!!!!!! =)

17: 55 stilgartf: fucking Valorant agents infiltrated Valve HQ and destroying the game from within. pic.twitter.com/97IxISXtqB

— 7EMPORARY (@7EMPORARYcs) April 7, 2024

CS2, kısa süre önce bir e-sport turnuvasındaki hatayla gündeme gelmişti. Professional Gamers League (PGL) tarafından düzenlenen bir Counter-Strike 2 turnuvasında çok kritik bir anda oyuncunun bilgisayarı çöktü. Bilgisayarın NVIDIA sürücü hatası yüzünden çöktüğünü belirtildi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Counter-Strike 2 Yazılım valve Oyun Güvenlik Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title