Haberler

Counter-Strike 2'de Nokta Crosshair Nasıl Yapılır?

Güncelleme:

Valve, 2023 yılında Counter-Strike serisinin en son FPS oyunu Counter-Strike 2'yi piyasaya sürdü. Böylelikle Counter-Strike: Global Offensive'in mezar taşı dikilmiş oldu. Yeni Counter-Strike 2'ye (CS2) geçiş yapan oyuncuların ilk yaptığı şeylerden birisi de daha iyi oynadıklarını düşündükleri için nokta crosshair yapmak. Bizlerde bu içeriğimizde nokta şeklinde crosshair yapımını anlattık.

Valve, 2023 yılında Counter-Strike serisinin en son FPS oyunu Counter-strike 2'yi piyasaya sürdü. Böylelikle Counter-Strike: Global Offensive'in mezar taşı dikilmiş oldu. Yeni Counter-strike 2'ye (CS2) geçiş yapan oyuncuların ilk yaptığı şeylerden birisi de daha iyi oynadıklarını düşündükleri için nokta crosshair yapmak. Bizlerde bu içeriğimizde nokta şeklinde crosshair yapımını anlattık. İşte CS2 nokta crosshair kodu…

Counter-strike 2 Nokta Crosshair Kodu – Nasıl Yapılır?

Bazı Counter-Strike 2 (CS2) oyuncuları, nokta şeklinde bir crosshair kullanarak oyunu daha iyi oynadığını düşünüyor. Kimi oyuncular, bu nişancının oynayışa gerçekten de etki ettiğini ve rakibe daha kolay nişan alınabildiğini savunuyor.

Profesyonel Counter-Strike e-sporcuların büyük çoğunluğu da nokta veya noktaya benzeyen bir crosshair kullanıyor. Yani nokta crosshair ile daha iyi oynanabildiği düşüncesi yalnızca normal oyuncular ile sınırlı değil.

Counter-Strike 2 (CS2) FPS artırmak için en iyi ayarlar!

Tabii durum böyle olunca pek çok oyuncu "Counter-Strike 2'de (CS2) nokta crosshair nasıl yapılır?" şeklinde soru sormaya başlıyor. Bizler de bu oyuncular için bu sorunun cevabını vermek istedik. O halde lafı çok uzatmadan nasıl yapabileceğinize ve CS2 nokta crosshair kodu kullanımına geçelim.

Öncelikle nişangah ayarlarına girmeniz gerekiyor. Bunun için ilk olarak üstteki menünün sol tarafından Ayarlar simgesine tıklayın. Ardından Oyun sekmesine geçiş yapın. Buradan da Nişangah bölümüne kaydırın.

Counter-Strike 2'de (CS2) nokta şeklinde crosshair yapabilmek için Ayarlar >Oyun >Nişangah bölümüne kaydırdıktan sonra ayarları aşağıdaki tablodaki gibi değiştirmeniz gerekiyor. Bununla zaman kaybetmek istemezseniz, size vereceğimiz kod ile ayarları içe aktarabilirsiniz.

CS2'de nokta crosshair için Nişangah ayarlarını şu şekilde değiştirmelisiniz;

SeçenekDeğerNişangah Tarzı: Klasik SabitDost Ateşi Retikül Uyarısı: Her Zaman AçıkGeri Tepme Takibi: HayırMerkez Nokta: EvetUzunluk: 0.3 – kendinize göre belirleyebilirsinizKalınlık: 0.9 – kendinize göre belirleyebilirsinizBoşluk: -4.0 – kendinize göre belirleyebilirsinizDış Çizgi: Açık – 1.0Kırmızı: 0 – kendinize göre belirleyebilirsinizYeşil255 – kendinize göre belirleyebilirsinizMavi: 0 – kendinize göre belirleyebilirsinizAlfa: Açık – 255T Şekli: HayırDinamik Nişangah Boşluğu: Hayır

Ayarları tek tek değiştirmek yerine kod sayesinde içe aktarma da yapabilirsiniz.

CS2 Nokta Crosshair kodu: CSGO-rpnKr-SAeJq-EDzHA-e9Ocf-tUfOQ

Bu kodu kopyalayın ve Ayarlar >Oyun >Nişangah kısmındaki Paylaş ya da İçe Aktar butonuna tıkladıktan sonra açılan penceredeki metin kutusuna yapıştırın. Ardından İçe Aktar butonuna tıklayarak bütün ayarları hızlıca kopyalayabilirsiniz.

Counter-Strike 2 (CS2) Sistem Gereksinimleri

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? CS2'de nokta şeklinde crosshair oynanışınızı etkiliyor mu? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Counter-Strike 2 valve Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title