Haberler

    Canon'dan Tam 250mp'lik Sensör

    Canon geliştirdiği yeni nesil APS-H CMOS adındaki 250MP'lik sensörünü tanıttı.

    Furkan Yaldız - -

    Japonya merkezli Canon, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kamera alanında önde gelen şirketlerden Canon, geliştirdiği son yüksek megapiksel sunan sensörünü duyurdu. APS-H CMOS adındaki sensör, sahip olduğu 250MP'lik çözünürlük ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


    Yapılan resmi açıklamalara göre APS-H CMOS, 250MP değerine sahip ilk sensör olarak ön plana çıkıyor. Tam olarak 19580 x 12600 piksel çözünürlük sunan sensörün, 18 km uzaklıktaki uçağın üzerindeki yazıları gösterebilecek kadar güçlü olduğu belirtiliyor. Bu da uzaktaki nesnelerin daha net çekilebileceği anlamına geliyor. Pixel sayısının yüksek olmasından dolayı Canon, sinyal işleme teknolojisinde de geliştirmeler yapıyor. Belirtilenlere göre söz konusu sensör, saniyede 1.25 milyar piksel okuyabiliyor. Aynı zamanda sensörün yüksek çözünürlükte video kayıt edebildiğini de belirtelim.


    Öte yandan Canon, söz konusu sensörün suç önleme ya da uzman gözetim gibi alanlarda kullanılacağını da açıkladı.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Japonya Canon Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title