Haberler

Batman Galaxy S7 Edge Injustice Edition

Samsung Batman Galaxy S7 Edge hızlı aramasında Alfred var! Popüler mobil platform oyunu Injustice: Gods Among US Than with a Batman'in 3. yıldönümü kutluyor.

Samsung Batman Galaxy S7 Edge hızlı aramasında Alfred var!

Popüler mobil platform oyunu Injustice: Gods Among US Than with a Batman'in 3. yıldönümü kutluyor.

Samsung bu vesile ile  Galaxy S7 Edge Injustice Edition'ı tasarladı. Yeni sürüm siyah ve altın renginin karışımı olmuş.Ayrıca çok daha iyi mobil oyun deneyimi yaşamak için daha büyük pil kapasitesinin yanında özel gelişmiş donanım ve yazılım yeteneği eklenmiş.

Elbette Samsung'un süper kahramanlar için özel olarak tasarladığı ilk ürün bu değil. Hatırlanacağı gibi daha öncede benzer Iron Man Galaxy S6 Edge'i yaratmışlardı. Elbette geliştirilmiş VR desteğini söylemeden edemeyiz.

Paket içeriğinde neler var?

Samsung Özel Galaxy S7 Sürümünü satışa sunuyor.Tamamen Batman'e özel olarak elden geçirilen S7 Edge, arkasında Batman logosunu bulunduruyor.

Yine özel renk ve arabirimiyle de Batman'e ait olan S7 Edge, kutu içeriğinde de birtakım özel aparatları getiriyor. Bunlar arasında elbette yine özelleştirilmiş bir koruma kılıfı, VR gözlük ve Injustice: Gods Among US oyunu bulunuyor.

Batman Galaxy S7 Edge Galeri

$(".bxslider").bxSlider({

mode: "fade",

auto: true,

adaptiveHeight: true,

pager: false,

autoControls: true,

captions: true

});

Ne zaman satışa çıkıyor?

Batman Galaxy S7 Edge Çin, Singapur, Kore, Latin Amerika ve Rusya'da gelecek ay satışa sunulacak. Diğer pazarlar için bir tarih verilmiş değil.

The Verge

Samsung

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Samsung Batman Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title